Τα πρώτα screenshots και το μενού αναλυτικά στο IOS7

Συνεχίζοντας τον μαραθώνιο ενημέρωσης γύρω από το iOS 7, σας παρουσιάζουμε μία νέα σειρά ευρημάτων με μπόλικες φωτογραφίες για να απολαύσετε την νέα διάρθρωση του μενού και το αναμένουμε μανιωδώς:
1.] Η νέα υπηρεσία ραδιοφώνου iTunes Radio. Συνολικά επιτρέπονται έως και έξι μεταπηδήσεις κομματιών ανά σταθμό εντός μίας ώρας, ενώ υποστηρίζονται και ελληνικά τραγούδια:
  
  
  
  
 
2.] Το χρώμα της γραμματοσειράς στην οθόνη κλειδώματος αλλά και στις αρχικές οθόνες αλλάζει σε λευκό ή μαύρο αναλόγως το φόντο:
  
3.] Η ανανεωμένη εφαρμογή κάμερας με τα 9 φίλτρα. Η επιλογή πλέγματος πραγματοποιείται πλέον μέσα από τις γενικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου, ενώ στην λειτουργία HDR ο εξωτερικός κύκλος από το κουμπί λήψης γεμίζει σταδιακά απεικονίζοντας την πρόοδο δημιουργίας της φωτογραφίας:
  
  
4.] Πλάγια προβολή στο μενού πολυδιεργασίας και στο κέντρο ελέγχου:
5.] Αναλυτικές πληροφορίες υγρασίας, ανέμου, βροχής και αίσθησης θερμοκρασίας, με πανέμορφα γραφικά:
 
 
6.] H ανανεωμένη εφαρμογή Μουσικής. Πλέον το iTunes Match υποστηρίζει και τους στίχους!
  
 
7.] Η πλοήγηση υποστηρίζει νυχτερινή λειτουργία, οι φωνητικές οδηγίες είναι πολύ πιο ομαλές και η ελληνική φωνή έγινε γυναικεία. Η αποστολή οδηγιών από την νέα εφαρμογή Χαρτών του OS X 10.9 Mavericks έρχεται ως ειδοποίηση:
     
8.] Το Passbook υποστηρίζει σάρωση QR κωδικών:
  
9.] Η νέα εμφάνιση του Safari. Η γραμμή διεύθυνσης και αναζήτησης έχουν ενοποιηθεί, πλέον δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ανοιχτών καρτελών και η ενεργοποίηση της ιδιωτικής περιήγησης γίνεται απευθείας μέσα από την ίδια την εφαρμογή. Οι καρτέλες iCloud βρίσκονται κάτω από όλες τις ανοιχτές, ενώ κάνοντας swipe προς τα δεξιά ή αριστερά γίνεται μετάβαση στην προηγούμενη ή επόμενη σελίδα του ιστορικού. Επίσης προστέθηκαν οι κοινόχρηστοι σύνδεσμοι (ροή συνδέσμων από αυτούς που ακολουθείτε στο twitter), ενώ τέλος ενσωματώθηκε η δυνατότητα περιορισμού ανίχνευσης της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο από τους διαφημιστές.
  
  
10.] Η νέα εμφάνιση της Αριθμομηχανής:
11.] Το κουμπί διαγραφής στο αριθμητικό πληκτρολόγιο κλήσεων έχει μεταφερθεί στο επάνω μέρος:
12.] Τα νέα γραφικά του GameCenter:
 
13.] Νέα προσθήκη στο Απόρρητο για τις εφαρμογές που κάνουν χρήση του μικροφώνου:
  
14.] Στις Υπηρεσίες τοποθεσίας προστέθηκε ιστορικό με τις πιο συχνές σας τοποθεσίες:
   
15.] Το εικονίδιο μπαταρίας στην οθόνη κλειδώματος είναι πιο μακρόστενο κι εμφανίζεται πλέον και το ποσοστό φόρτισης κάτω από αυτό. Επίσης, τώρα εμφανίζεται και ο εναπομείναν χρόνος από την αντίστροφη μέτρηση ή την αναβολή. Το τέλος του χρονοδιακόπτη πραγματοποιείται με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη:
 
 
16.] Οι γνωστοποιήσεις έχουν τώρα δίπλα τους την ακριβή ώρα του συμβάντος και όχι την χρονική διάρκεια που έχει παρέλθει:
17.] Νέες επιλογές περιορισμού επεξεργασίας φωτογραφιών, οθονών αυτοκινήτων και αναγνωριστικού διαφημίσεων:
 
18.] Το νέο Κιόσκι:
19.] Η νέα προβολή εξωφύλλων (cover flow) στην Μουσική:
20.] Στις φωτογραφίες εμφανίζεται ένα νέο άλμπουμ πανοραμάτων, τα οποία μπορείτε να τα ορίσετε και ως ταπετσαρία (που γυρνάνε πολύ περισσότερο από τις δυναμικές εικόνες):
  
21.] Η αυτόματη ανανέωση των εφαρμογών:
  
22.] Νέα δυνατότητα επιλογής θυρίδων ώθησης νέων δεδομένων:
23.] H λειτουργία της κλειδοθήκης ενεργοποιείται με κωδικό που αποστέλλεται μέσω SMS:
 
24.] Η λειτουργία του FaceTime διαχωρίζεται πλέον σε ήχο και βίντεο, με τις κλήσεις ήχου να καταναλώνουν περίπου 10 kB/s:
  
25.] Οι ρυθμίσεις των iBooks:
26.] Δυνατότητα εμφάνισης στο Ημερολόγιο γεγονότων που έχουν απορριφθεί. Επίσης προστέθηκε η επιλογή πρώτης μέρας της εβδομάδας, ενώ ως προεπιλεγμένη ώρα υπενθύμισης γενεθλίων και συμβάντων πλέον είναι η 11:00 (αντί τις 09:00).
  
27.] Η λειτουργία αποκλεισμού κλήσεων και μηνυμάτων:
 
28.] Νέα λειτουργία συντόμευσης ονοματεπωνύμων, για να χωράνε περισσότερα στην οθόνη:

29.] Η φωνή στο VoiceOver είναι πλέον γυναικεία, ενώ παρέχεται η δυνατότητα λήψης ενισχυμένης ποιότητας:
 
30.] Η δημιουργία νέας επαφής:
 
31.] Από τις ρυθμίσεις των σημειώσεων έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα επιλογής γραμματοσειράς:
32.] Οι πλάγιες προβολές φωτογραφιών ανά έτος και ροή:
33.] Η κοινοποίηση στη ροή φωτογραφιών έχει μετονομαστεί σε δημοσίευση στο iCloud, με δυνατότητα αποστολής και βίντεο. Επίσης προστέθηκαν στις επιλογές κοινοποίησης και τα κοινωνικά δίκτυα Flickr και Vimeo:
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment