Ascend P6 προκαλεί να το νιώσεις το καλοκαίρι..

To Huawei Ascend P6 είναι ακόμη ένα από τα νέα smartphones που έχουν διαρρεύσει πριν την ανακοίνωσή τους, με το digitallife.gr να έχει αναδημοσιεύσει φωτογραφίες του εδώ και εδώ.
Γνωρίζουμε, επίσης, ότι θα ανακοινωθεί στις 18 Ιουνίου σε event που ετοιμάζει η κινεζική εταιρεία στο Λονδίνο και ότι θα γίνει πιθανότατα το λεπτότερο smartphone στον κόσμο μεπάχος μόλις 6.18 χιλιοστά. Τώρα η εταιρεία δημοσιεύσει μία teaser pic που απεικονίζει ένα μέρος της συσκευής και αναμφίβολα “καλλιεργεί” για ακόμη μία φορά τις προσδοκίες μας γι’ αυτήν. Βλέπουμε τη slim εμφάνιση της “άσπρης” version του κινητού καθώς και ένα μέρος του Emotion UI τηςHuawei.
Επιπλέον, οι Κινέζοι που φαίνεται ότι έχουν πάρει στα σοβαρά το ρόλο τους ανάμεσα στις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες της αγοράς κυκλοφόρησαν και ένα εντυπωσιακό videoπου αφορά τη “μεταφορά” του Huawei Ascend P6 από το Πεκίνο στο Λονδίνο για την παρουσίαση. Σ’ αυτό βλέπουμε έναν τύπο να παραλαμβάνει τη συσκευή σε συνθήκες άκρατης μυστικότητας σε ένα υπόγειο parking και στη συνέχεια περνώντας από ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως το Παρίσι και το Βερολίνο, και κάνοντας parkour ανάμεσα σε κτίρια, φτάνει στο Λονδίνο για να παραδώσει τη συσκευή σ’ αυτούς που θα πραγματοποιήσουν την παρουσίασή της. Μία ωραία παραγωγή της Huawei, ένα φιλμάκι που μπορείτε να δείτε παρακάτω αναμένοντας το λανσάρισμα του P6 στις 18 Ιουνίου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment