Υπέρλεπτο και πανίσχυρο το Ascend P επίσημα...

Η Huawei ανακοίνωσε το νέο Ascend P6, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λονδίνο. Πρόκειται για ένα πανέμορφο smartphone, μία μεταλλική κατασκευή που το πάχος της δεν ξεπερνάει τα 6,18 χιλιοστά ενώ το βάρος μόλις που φτάνει τα 120 γραμμάρια (μόλις 8 γραμμάρια περισσότερα από το iPhone 5, που για να κάνουμε μία σύγκριση, επιδεικνύει πάχος 7,6 χιλιοστά).
Το Huawei Ascend P6 διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών in-cell LCD, ανάλυσης  720×1280 pixels. Στο εσωτερικό του διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1.5GHz, ο οποίος συνοδεύεται από 2GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 8GB ωστόσο χάρη στην υποδοχή microSD, μπορείτε να εγκαταστήσετε μία συμβατή καρτούλα και να τον επεκτείνετε έως και κατά 32GB.
ASCEND P6_2
Η κύρια κάμερα στο Ascend P6 είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα BSI στα 8.0 Megapixels μεφακό f/2.0 και 4cm macro. Στην πρόσοψη επίσης, διαθέτει μία εντυπωσιακής ανάλυσης κάμερα, με αισθητήρα 5.0 Megapixels! Επίσης παρέχεται υποστήριξη στο πρότυπου ήχου Dolby Digital Plus. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2000mAh και υποστηρίζονται δίκτυα GSM/UMTS/ HSPA+. Όσο αφορά στο λειτουργικό σύστημα, πρόκειται για το Android στην έκδοση 4.2.2, στο οποίο η εταιρεία έχει προσασμόσει το δικό της Emotion UI.
ASCEND P6_3
Στην Ευρώπη θα ξεκινήσει την σταδιοδρομία στην αγορά από τον Ιούλιο, και προς το τέλος του συγκεκριμένου μήνα θα έχει κυκλοφορήσει σε 19 χώρες. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα έχει κυκλοφορήσει σε 100 χώρες, ενώ η έκδοση του με υποστήριξη σε δίκτυα 4G LTE θα κυκλοφορήσει μέσα στο τέταρτο τρίμηνο. Θα μπορείτε να το αγοράσετε σε μαύρο, λευκό ή ροζ και το κόστος του υπολογίζεται στα €449.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment