Xolo: «Το διαστημικό smartphone» παντού

Η 14η του Μάρτη αποτελεί μια ημέρα που αρκετοί αναμένουν με αγωνία. Εδώ και μερικές εβδομάδες, έχουμε μάθει πως εκείνη η Πέμπτη θα είναι λίγο διαφορετική για όσους ασχολούνται με τον χώρο της τεχνολογίας και του mobility, μιας και είναι η μέρα που επέλεξε η Samsung για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του Galaxy S4. Τι θα σκεφτόσασταν όμως αν σας λέγαμε πως το Galaxy S4 μπορεί και να μην είναι το γρηγορότερο smartphone που θα κάνει την εμφάνιση του στις 14 Μαρτίου; Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε ποιο θα είναι τελικά το γρηγορότερο, μιας και δεν έχει εμφανιστεί κανένα επισήμως.
Η Xolo υποστηρίζει πάντως πως η νέα της δημιουργία θα είναι «το γρηγορότερο smartphone που υπήρξε ποτέ», προγραμματίζοντας παράλληλα επίσημο event για την παρουσίαση του την ίδια ημέρα με αυτήν του Galaxy S4. Βέβαια, στην περίπτωση της Xolo, το event θα λάβει χώρα στην Γκόα της Ινδίας και όχι στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Με την εταιρεία να τοποθετεί στην ιστοσελίδα της μια αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της συσκευής, αναφέροντας «δέστε τις ζώνες σας και ετοιμαστείτε για την αποστολή» (με το «Mission X» να φαίνεται πως έχει κάποια σχέση με την ονομασία του smartphone), λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού. Από την πρόσκληση πάντως που έχει σταλεί σε κάποιους δημοσιογράφους, βλέπουμε πως θα χρησιμοποιεί chipset της Intel, ενώ μια (όχι ιδιαίτερα αποκαλυπτική) φωτογραφία μας εμφανίζει κάποια από τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της επερχόμενης αυτής συσκευής.
Η Xolo και η Intel έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και για άλλα smartphones, από την εποχή της πλατφόρμας Medfield, παρουσιάζοντας τα X9002 και X500. Με την Intel να ανακοινώνει στο φετινό Mobile World Congress, το Z2580 στα 2,0GHz, το Z2560 στα 1,6GHz και το Z2520 στα 1,2GHz, πιθανολογείται πως για το «το γρηγορότερο smartphone που υπήρξε ποτέ» η Xolo θα χρησιμοποιήσει κάποιο από τα δύο κορυφαία νέα chipset της Intel (είτε στα 2 είτε στα 1,6GHz). Το τι ακριβώς μας ετοιμάζει η εταιρεία καθώς και το αν θα καταφέρει να «κλέψει» λίγη από την δημοσιότητα του S4, είναι κάτι που θα το μάθουμε σε λίγες μόνο ημέρες. Φυσικά, το myphone.gr θα καλύψει ζωντανά το event της παρουσίασης του S4, τα ξημερώματα της 15ης Μαρτίου
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment