LG Smart Watch για τον ανταγωνισμό...

Η LG φτιάχνει το δικό της, έξυπνο ρολόι. Ναι, άλλη μια εταιρεία κατασκευάζει smart watch και έρχεται να προστεθεί στην λίστα μεγάλων ονομάτων όπως Apple και Samsung. Μόνο που αυτή την φορά η LG έχει μεγάλη εμπειρία και πωλήσεις ήδη. Η πληροφορία για το νέο LG smart watch έρχεται από την Κορέα.
Προφανώς επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αλλά δεδομένων των συνθηκών, ο χρόνος που κυκλοφορεί η πληροφορία είναι σημαντικός. Με δεδομένο τα high end Android smartphone, η LG μπορεί και θέλει να κατασκευάσει το δικό της ρολόι. Πόσο έξυπνο θα είναι και τι διάρκεια μπαταρίας θα έχει μένει να το δούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αντίθεση με την Apple αλλά και την Samsung, η LG μπήκε στο παιχνίδι πρώτη. Το LG GD910, ένα έξυπνο ρολόι και κινητό τηλέφωνο μαζί, παρουσιάστηκε και κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα το 2009. Παραμένει άγνωστο πότε θα δούμε το LG ρολόι στην αγορά και τι χαρακτηριστικά θα τρέχει.
 Η μία επιλογή είναι το Android αλλά δεδομένης της υποστήριξης για Firefox OS, είναι πιθανό οι Κορεάτες να επιλέξουν αυτή την λύση. Εντελώς διαφορετική από τον ανταγωνισμό και πολύ πιο “ελαφριά” από το σημερινό Android. Σε κάθε περίπτωση έχουμε να περιμένουμε τουλάχιστον 3 έξυπνα ρολόγια μέσα στο 2013. Αυτό της LG, το Apple iWatch και φυσικά την πρόταση της Samsung που λογικά θα συνεργάζεται με την σειρά Galaxy S3 και Galaxy S4 αρμονικά. Πριν από 4 χρόνια η LG είναι καταφέρει να χωρέσει στο LG GD910 οθόνη αφής 1.4 ιντσών. Με ηλεκτρονικά για quad band GSM, 3G και HSDPA με ταχύτητα σύνδεσης μέχρι και 7.2Mbps. Bluetooth 2.0 για επικοινωνία με το headset που προσφερόταν στην συσκευασία και 2GB ενσωματωμένης μνήμης. Μαζί και ενσωματωμένη κάμερα για video κλήσεις.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment