Μέρες τεχνολογίας και ειδήσεις για τα νέα κινητά

Δωρεάν πλοήγηση στα Windows PhoneΤις υπηρεσίες Nokia Here, Drive και Transit θα διαθέσει η Microsoft σε όλα τα κινητά με Windows Phone. Η υπηρεσία προσφέρει λεπτομερή πλοήγηση στροφή – στροφή και οδηγίες διέλευσης και θα διατίθεται σε όλες τις συσκευές ακόμα κι αν δεν είναι Nokia ύστερα από τη συμφωνία της Φιλανδικής εταιρείας με τη Microsoft
Το φτηνό phabletΈνα κινητό τηλέφωνο με τεράστια οθόνη, προχωρημένα τεχνικά χαρακτηριστικά και χαμηλή τιμή παρουσίασε η Asus στην έκθεση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Το Asus Phonepad έχει μονοπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη 7 ιντσών και θα κυκλοφορήσει μέσα στο Μάρτιο.
Στην Ελλάδα το Dell XPS 12Στην Ελληνική αγορά διατίθεται το νέο Dell XPS 12 που μεταμορφώνεται με μία κίνηση από ultrabook σε tablet. Η συσκευή έχει προηγμένη οθόνη Full HD που περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της, ισχυρό επεξεργαστή, Windows 8 και 2 χρόνια εγγύηση Dell Next Business Day.
4G από οποιαδήποτε συσκευήΤο νέο μόντεμ 4G Mobile Wi-Fi R210 προσφέρει η Vodafone στους συνδρομητές για να συνδέονται στο γρήγορο δίκτυο της εταιρείας. Το μόντεμ επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν έως και 10 Wi-Fi συσκευές στο 4G δίκτυο της Vodafone που είναι διαθέσιμο σε Αθήνα, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Χολαργό, Ψυχικό και Κηφισιά.
Φτιάξε το επόμενο doodleΤη δυνατότητα να σχεδιάσουν το επόμενο doodle της Google έχουν οι Έλληνες μαθητές έως τις 7 Μαΐου 2013. Ο νικητής θα κερδίσει πλούσια δώρα ενώ το doodle θα μπει στη μηχανή αναζήτησης της Google για 24 ώρες. Το θέμα του διαγωνισμού είναι η Ελλάδας μας.
Από το κινητό στην τηλεόρασηΤην τεχνολογία Wireless Ultra High Definition παρουσιάζει η LG που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν υλικό από το smartphone, δηλαδή παιχνίδια ή βίντεο σε Ultra HD τηλεοράσεις σε πραγματικό χρόνο μέσω ασύρματης μεταφοράς δεδομένων. Η τεχνολογία έχει σχεδόν μηδενική καθυστέρηση ενώ καταναλώνει λιγότερη ενέργεια.
Δωρεάν chat από το FacebookΣε συνεργασία με δεκάδες παρόχους από όλο τον κόσμο προχώρησε το Facebook προκειμένου να προσφέρει δωρεάν chat στους χρήστες του. Χωρίς χρεώσεις, οι χρήστες θα μπαίνουν από το κινητό στην ειδική εφαρμογή και θα μιλούν δωρεάν με τους φίλους τους. Η υπηρεσία δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην Ελλάδα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment