Μάθε τα πάντα για το νέο BlackBerry 10

Την BlackBerry 10, την νέα πλατφόρμα με νέα τεχνολογία και νέο σχεδιασμό παρουσίασε η BlackBerry. Η νέα πλατφόρμα διατίθεται σε δύο νέα smartphone με δυνατότητα LTE, το BlackBerry Z10 (αφής) και BlackBerry Q10 (αφής με συμβατικό πληκτρολόγιο), που χάρη στην BlackBerry 10 σας προσφέρουν μια ταχύτερη, πιο έξυπνη και πιο ομαλή εμπειρία από οποιοδήποτε άλλο BlackBerry έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.
Σημαντικότερα στοιχεία της πλατφόρμας BlackBerry 10
Η BlackBerry 10 είναι μια ισχυρή και αξιόπιστη πλατφόρμα που διακρίνεται για την ομαλότητα και την ευαισθησία της. Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και μία επιφάνεια διασύνδεσης που βασίζεται στις χειρονομίες και σε προκαλεί να την ανακαλύψεις. Είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίζει, να μαθαίνει και να προσαρμόζεται στον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε και μοιράζεστε δεδομένα με άλλους και διαθέτει χαρακτηριστικά όπως:
• Το αγαπημένο BlackBerry Hub, που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε σε ένα μοναδικό σημείο όλες τις συνομιλίες σας, όπως προσωπικά και επαγγελματικά email, μηνύματα BBM, updates και ειδοποιήσεις από social media, αλλά και να του ρίχνετε μια γρήγορη ματιά από οπουδήποτε, ώστε να είστε πάντα μόνο μια κίνηση μακριά από όσα έχουν σημασία για εσάς.
• Το BlackBerry Flow, όπου αναδεικνύεται η υπεροχή της πλατφόρμας BlackBerry 10, η οποία επιτρέπει σε χαρακτηριστικά και εφαρμογές να ρέουν ομαλά μαζί και σας βοηθά να ολοκληρώσετε κάθε εργασία εύκολα και αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να πατήσετε σε έναν από τους συμμετέχοντες μιας συνάντησης για να δείτε το πιο πρόσφατο tweet του ή το προφίλ του στο LinkedIn ή να πατήσετε πάνω στη μικρογραφία μιας φωτογραφίας που μόλις τραβήξατε για να ανοίξετε το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, να εφαρμόσετε γρήγορα μία αλλαγή ή φίλτρο και να τη μοιραστείτε αμέσως με τις επαφές σας.
• Ένα πληκτρολόγιο που σας καταλαβαίνει και προσαρμόζεται σε εσάς, που μαθαίνει τι λέξεις χρησιμοποιείτε και με ποιον τρόπο και μετά σας τις προσφέρει ως επιλογές ώστε να μπορείτε να πληκτρολογείτε ταχύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.
• Το BBM (BlackBerry Messenger), που σας επιτρέπει να μοιράζεστε στη στιγμή πράγματα με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς. Στην BlackBerry 10 το BBM περιλαμβάνει φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις και δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα να μοιράζεστε την οθόνη σας με μια άλλη επαφή BlackBerry 10.
• Την τεχνολογία BlackBerry Balance, η οποία χωρίζει και «ασφαλίζει» τις επαγγελματικές εφαρμογές και δεδομένα από το προσωπικό περιεχόμενο που μπορεί να είναι αποθηκευμένο σε μία συσκευή BlackBerry.
• Το «Time Shift», μια εκπληκτική λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής που σας επιτρέπει να τραβήξετε μια ομαδική φωτογραφία ακριβώς τη στιγμή που όλοι χαμογελούν με τα μάτια ορθάνοιχτα, αλλά και το «Story Maker», που σας επιτρέπει να ενώσετε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, μαζί με μουσική και εφέ, για να παράγετε μια HD ταινία την οποία μπορείτε να μοιραστείτε άμεσα.
• Ο νέος browser BlackBerry 10, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο ως προς την HTML5 υποστήριξη για smartphones και είναι απίστευτα γρήγορος. Οι λειτουργίες κύλισης και zoom γίνονται ομαλά και με καλή απόκριση. Ο browser περιλαμβάνει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά, υποστηρίζει πολλαπλές καρτέλες, σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μια ιδιωτική περιήγηση, περιλαμβάνει λειτουργία ανάγνωσης και ενσωματώνεται στην πλατφόρμα για να μοιράζεστε εύκολα περιεχόμενα.
• Το BlackBerry Remember, που συνδυάζει memo, εργασίες και πολλά άλλα σε μια ενιαία εμπειρία. Το BlackBerry Remember σας βοηθά να οργανώσετε και να διαχειριστείτε τις πληροφορίες που έχετε στο smartphone σας γύρω από τα project ή τις ιδέες σας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να συλλέξετε περιεχόμενο όπως ιστοσελίδες, emails, φωτογραφίες, έγγραφα και άλλα αρχεία, και στη συνέχεια να δημιουργήσετε εργασίες, να ορίσετε τις ημερομηνίες που πρέπει να τις παραδώσετε και να παρακολουθείτε την πρόοδό τους, όπως ακριβώς σε μια λίστα εκκρεμών εργασιών. Αν το BlackBerry 10 smartphone σας είναι συνδεδεμένο με ένα επαγγελματικό email, τα Tasks του Microsoft Outlook θα συγχρονιστούν αυτόματα με το ασύρματο με το BlackBerry Θυμάστε. Αν πάλι έχετε συνδέσει με το smartphone σας ένα λογαριασμό Evernote, το BlackBerry Remember θα συγχρονίσει και τα workbooks του Evernote.
• Την τεχνολογία BlackBerry Safeguard, που σας βοηθά να προστατεύσετε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς και για την επιχείρηση στην οποία εργάζεστε.
• Την ενσωματωμένη υποστήριξη για Microsoft Exchange ActiveSync, ώστε να μπορείτε απλά να συνδέσετε και να διαχειριστείτε το BlackBerry Z10 ή το BlackBerry Q10 smartphone σας όπως τις άλλες συσκευές ActiveSync της εταιρείας ή, χάρη στη δυνατότητα BlackBerry Enterprise Service 10, να αποκτήσετε ασφαλή πρόσβαση στο επαγγελματικό σας email και τις εφαρμογές και τα δεδομένα πίσω από το firewall», ώστε να επωφεληθείτε από άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας και διαχείρισης της φορητότητας.
• Το BlackBerry World storefront, που περιλαμβάνει πλέον 70.000 εφαρμογές BlackBerry 10 και έναν από τους πλουσιότερους καταλόγους για μουσική και βίντεο σε κινητό σήμερα – με τις περισσότερες ταινίες να είναι διαθέσιμες την ίδια ημέρα που κυκλοφορούν σε DVD. Επιπλέον, οι εφαρμογές Facebook, Twitter, LinkedIn και Foursquare για BlackBerry 10 είναι προεγκατεστημένες, ενώ οι χρήστες του BlackBerry 10 θα έχουν πρόσβαση σε κορυφαίες εφαρμογές από όλο τον κόσμο. Τη δέσμευσή τους στην πλατφόρμα έχουν εκφράσει κορυφαίοι πάροχοι εφαρμογών, μεταξύ των οποίων οι Disney, Cisco, Foursquare, Skype και Rovio.

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment