Τα 4 πιο ακριβά πολυτελή Android τηλέφωνα

Στον κόσμο των smartphones πολυτελείας, το στυλ αξίζει πολύ περισσότερο από ό, τι η ουσία. Ξεχάστε γρήγορους επεξεργαστές ή HD οθόνες. Αγοράζουν ένα smartphone πολυτελείας μόνο καί μόνο για να ξεχωρίζουν από το πλήθος Επιδεικτική κατανάλωση; Ναί.
Lamborghini T700

Click the image to open in full size.

Η Lamborghini συνεργάστηκε με την Prada και την Ferrari για να δημιουργήσει το T700. Το σώμα του τηλεφώνου είναι κατασκευασμένο από «κομμένα διαμάντι" μέταλλο και δέρμα κροκοδείλου. Sapphire γυαλί καλύπτει την οθόνη αφής. Το τηλέφωνο έρχεται σε 5 χρώματα με μόλις 650 εκδόσεις ανά χρώμα. Εχει οθόνη 3,7-ιντσών καί τρέχει Android 2.3.Διαθέτει μια ασήμαντη 5M ΚΆΜΕΡΑ. Τιμή: $ 2.750.

Tag Heuer Racer

Click the image to open in full size.

Το Tag Heuer Racer είναι εμπνευσμένο από ένα μονοθέσιο της Formula 1 . Διαθέτει "πολυ-άνθρακα και τιτάνιο" εμφάσεις, ένα σασί πού απορροφά τους κραδασμούς από καουτσούκ και ένα "3D-interface." Εχει οθόνη 3,5-ιντσών με ανάλυση 480x800 pixel, επεξεργαστή 1GHz και Android 2.3 Gingerbread.
Τιμή: $ 3.700

Aston Martin Aspire

Click the image to open in full size.

Το Aston Martin Aspire έρχεται σε μαύρο, λευκό, ασημί, χρυσό και ροζ χρυσό. Εχει 800MHz single-core chip με μια υποδοχή κάρτας microSD και μια 5MP κάμερα. Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα Samsung Galaxy Ace που κοστίζει πολύ περισσότερο.
Τιμή: $ 1.300

Vertu Ti

Click the image to open in full size.

Η τελευταία καταχώρηση είναι το Vertu, η οποία ανακοινώθηκε σήμερα. Είναι συσκευασμένα σε τιτάνιο, έχει ένα ζαφείρι κρυστάλλων και είναι χειροποίητα στην Αγγλία. Εσωτερικά είναι καλύτερα από τα υπόλοιπα.Με 3,7-ιντσών WVGA οθόνη, επεξεργαστή Snapdragon S4 και Android 4.0.
Τιμή: $ 10.000
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment