Huawei Ascend Y200: μικρό αλλά πολύ βολικό

Σήμερα, υπάρχει η απαραίτητη ποικιλία για να μπορείς να επιλέξεις, και βεβαίως να αγοράσεις, ένα φθηνό smartphone για να πραγματοποιείς απλές καθημερινές εργασίες και το οποίο βεβαίως ταιριάζει στις ανάγκες και στο γούστο σου. Αν είσαι γονιός, και σκοπεύεις να αγοράσεις ένα smartphone για τον έφηβο γιό σου ή την έφηβη κόρη σου, γνωρίζεις ότι δεν αξίζει να επενδύσεις πολλά χρήματα.
Και εκεί είναι που απευθύνεται το Ascend Y200, σε νέους και νέες πάνω από όλα. Έχουμε μάλιστα την εντύπωση ότι το «Y» στην ονομασία, προέρχεται από την λέξη «Youth«. Τα κινητά στα χέρια της… νεολαίας κάποιες φορές χάνονται, χαλάνε, σπάνε ή κλέβονται. Από την άλλη, δεν θα θέλεις να φέρεις το παιδί σου σε δύσκολη θέση επείδη θα ντρέπεται να το δείξει στους φίλους ή στους συμμαθητές του, και ξέρεις πόσο… σκληρά γίνονται τα παιδιά μεταξύ τους έτσι; Ε, λοιπόν μία πρόταση που δεν κοστίζει πολλά χρήματα, που έχει Android λειτουργικό και από ραδιόφωνο έως GPS, είναι η πρόταση της Huawei, Ascend Y200. Είναι σχετικά διακριτικό, ανθεκτικό, μικρό σε μέγεθος (οι διαστάσεις του είναι 116,9 x 60,4 x 11,7 χιλιοστά με βάρος που δεν ξεπερνάει τα 120 γραμμάρια) αλλά παράλληλα αρκετά ικανό, τουλάχιστον για να μην… σκέφτεσαι τα χρήματα που έδωσες. Επιπλέον είναι ιδιαίτερα απλό στην χρήση και εύχρηστο, οπότε και ιδανικό για όσους δεν έχουν ξαναπιάσει smartphone στα χέρια τους. Το Ascend Y200 δεν σου ζητάει παρά να βγάλεις από το πορτοφόλι σου €139, και για αυτά που προσφέρει, είναι μία πρόταση που πρέπει τουλάχιστον να συμπεριλάβεις στις επιλογές σου, είτε το αγοράσεις για σένα, είτε για κάποιο φιλικό πρόσωπο, είτε, αν είσαι γονιός, για το παιδί σου.
  Αισθητική
Από άποψη εμφάνισης και αισθητικής παραπέμπει στο Ascend G300 με το φινίρισμα στο μέταλλο περιφερειακά να δένει αρμονικά με το πλαστικό στο πίσω μέρος, αλλά είναι σχετικά συντηρητικό. Που δηλαδή και να μην είχε το «Y» στην ονομασία! Πάντως, δεν είναι λόγος για να του γυρίσετε την πλάτη. Εμένα δεν με χάλασε πάντως, ίσα, ίσα… Eίναι όμως μικρότερο σε διαστάσεις – εξαιτίας βεβαίως και της μικρότερης διαγωνίου της οθόνης. Το Ascend Y200 προσφέρει ωραία, σταθερή αίσθηση κατά το κράτημα ενώ χάρη στο σκληρό πλαστικό με την ανάγλυφη επιφάνεια, δεν θα σκέφτεσαι ιδιαίτερα πως και που θα το ακουμπήσεις, από φόβο μην γρατσουνιστεί.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment