Οι best εφαρμογές σε όλες τις πλατφόρμες

Εμείς εφαρμογές ξέρουμε μόνο αυτές που είναι εγκατεστημένες στο κινητό μας και του δίνουν προστιθέμενη αξία, άσχετα με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούμε. Στη νέα στήλη Apps Week Report θα σας παρουσιάζουμε πέντε εφαρμογές κάθε εβδομάδα μία για κάθε ένα από τα δημοφιλέστερα λειτουργικά συστήματα mobile συσκευών, Android, iOS, BlackBerry, Symbian, Windows Phone.
Pixlr-o-matic 2.0
Λειτουργικό: Android
Τιμή: Δωρεάν

Link
Αυτή η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να πειράξετε τις φωτογραφίες σας κατά το δοκούν, προσθέτοντας ρετρό στοιχεία σε όποια εικόνα το επιθυμείτε. Είναι τόσο καλή εφαρμογή που έχει βραβευτεί στην πρώτη της εκδοχή. Δίνετε μία αισθητική vintage σε όλες τις φωτογραφίες, μπορείτε να αλλάξετε το πλαίσιο, ενώ όλη η διαδικασία γίνεται γρήγορα και εύκολα, αρκεί το λειτουργικό σύστημα του κινητού σας να είναι Android 2.1 και ανώτερο. Είναι μάλλον περιττό να πούμε ότι μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες που επεξεργάζεστε με όλους τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα με λίγα κλικ.
————————————————————————————————————————————
Battery Saver Pro – Battery
Λειτουργικό: BlackBerry 4.6
Τιμή: Δωρεάν
Link
To πρόγραμμα αυτό έχει ως σκοπό να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη χωρητικότητα της μπαταρίας του κινητού σας, βελτιώνοντας φανερά την απόδοσή του. Σας προσφέρει αρκετά εξελιγμένα χαρακτηριστικά προκειμένου να καταναλώνετε με πιο αργούς ρυθμούς την αποθηκευμένη ενέργεια του κινητού σας. Πρόκειται για ένα από τα πιο χρήσιμα utilities που μπορείτε να εγκαταστήσετε στη συσκευή σας και δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.
————————————————————————————————————————————
Weave 1.9
Λειτουργικό: iOS (4.0 και άνω)
Τιμή: Δωρεάν
Link
Στους φρενήρεις ρυθμούς του σήμερα όλα απαιτούν οργάνωση και καλό προγραμματισμό, άσχετα με το αν μιλάμε για hobbies, έξοδα, υποχρεώσεις και άλλα πολλά. Το weave έρχεται υποσχόμενο να βάλει τη ζωή σας σε τάξη, δημιουργώντας λίστες με υποχρεώσεις και όλα όσα σχετίζονται με τη διευθέτηση του τι έχετε να κάνετε. Είναι ένα ψηφιακό βοήθημα που σας προσφέρει μια σειρά από παραμέτρους για να μη χάνετε τη μπάλα με όλα όσα σας κυνηγάνε καθημερινά. Υποστηρίζει και export όλων των στοιχείων που καταγράφετε για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην οργάνωσή σας.
————————————————————————————————————————————
JoikuSpot 2012 Edition
Λειτουργικό: Symbian
Tιμή: 3,62 ευρώ
Link

Οι πιο παλιοί χρήστες smartphones γνωρίζουν το όνομα JoikuSpot, το οποίο σημαίνει ότι μπορούν να μοιραστούν τη σύνδεση δεδομένων του κινητού τους σαν να ήταν αυτό ένα ασύρματο Wi-Fi hotspot. Η νέα έκδοση σας επιτρέπει να ορίζετε πλαφόν στα δεδομένα που διακινούνται μέσω του mobile Internet, έτσι ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων και ξεπεράσετε το πακέτο δωρεάν όγκου δεδομένων που χρησιμοποιείτε. Επίσης, μπορείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας My JoikuSpot service, έτσι ώστε να συνδεθείτε με διάφορα Social Media.
————————————————————————————————————————————
Trip Advisor
Λειτουργικό: Windows Phone
Τιμή: Δωρεάν
Link
Μία εφαρμογή για όλες τις ταξιδιάρες ψυχές εκεί έξω, η οποία φέρνει μία από τις πιο δημοφιλείς διαδικτυακές υπηρεσίες τουριστικής ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων στο κινητό σας. Πάνω από 50 εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο καταθέτουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες προκειμένου να είστε καλύτερα πληροφορημένοι για το τι να κάνετε και πώς να τα περάσετε στους ταξιδιωτικούς σας προορισμούς. Η λειτουργία Near Me Now σας δείχνει ποιες είναι οι προτεινόμενες επιλογές σας σύμφωνα με την γεωγραφική θέση στην οποία βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment