Apple, Nokia στη κορυφή των καλύτερων εταιριών στο Phone Gr

ΡΗΤΟΡΙΚΟ ίσως δεν ήταν το ερώτημα που υποβάλαμε στην δημοσκόπηση για τους χρήστες του PHONEgr αλλά ήταν κατατοπιστικό των τάσεων που κυριαρχούν. Με περισσότερους από 220 ψήφους τα αποτελέσματα δεν μας εκπλήσσουν για τις προτιμήσεις των αναγνωστών μας.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι μια σχεδόν ισοψηφία- στα ποσοστά είναι τα ίδια λόγω μιας ψήφου διαφοράς- καθώς οι χρήστες μας θεωρούν ότι στην πρωτοπορία βρίσκεται η Apple φυσικά με 17%, ενώ στο ίδιο ποσοστό καταγράφεται η δύναμη της Nokia power στο 17%. Ωστόσο η τάση δείχνει ότι έχουμε ένα μεγάλο παίκτη στο χώρο της κινητής καθώς έχει πλέον δικό της brand name και δεν είναι άλλη από την  SonyEricsson στο 13%, ενώ η Motorola αποτυπώνεται στο μόλις... μέτριο ποσοστό του 4%.  Τρίτος παίκτης αναδεικνύεται η HTC ασυζητητί..που καταλαμβάνει επάξια αυτή την θέση με 16%.
Επίσης η Samsung καταλαμβάνει ένα αξιοσημείωτο ποσοστό που αγγίζει το 14%, ενώ η απάντηση LG φίλε μου προσεγγίζει το ποσοστό 6%. Παράλληλα αρκετοί χρήστες απάντησαν ότι προτιμούν άλλη εταιρία με 3%, ενώ απάντηση στο ερώτημα Καμία, δεν ξέρω....με μια ψήφο άγγιξε το 0,2%. Το καλύτερο αφήσαμε για το τέλος καθώς την RIM Blackberry θεωρεί ως καλύτερη εταιρία το 5% οπότε οι φίλοι μας γνωρίζουν πλέον τι θέλουν και τι περιμένουν από τις μεγάλες εταιρίες κατασκευής...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment