Optimus 3D Max ο νέος διάδοχος...

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ διαρκώς οι φήμες για τον διάδοχο του Optimus 3D, με την επικρατέστερη να υποστηρίζει πως το LG CX2 θα είναι το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την προαναφερθείσα συσκευή. Το συγκεκριμένο smartphone, υποτίθεται πως θα διαθέτει καλύτερο επεξεργαστή, οθόνη με ανώτερη ποιότητα χρωμάτων και περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας.
Παρόλα αυτά, σήμερα μια ακόμη αξιόπιστη πηγή, μας αποκαλύπτει ότι σύντομα στην αγορά του Ισραήλ έρχεται ένα τηλέφωνο με την κωδική ονομασία LG 3D MAX ή Optimus 3D MAX.
Σε περίπτωση που ίσως δεν έχετε συγκρατήσει ορισμένες λεπτομέρειες, να σας υπενθυμίσουμε πως το 3D Max ενδέχεται να περιέχει dual-core επεξεργαστή TI OMAP στα 1.2GHz και οθόνη με διαγώνιο στις 4,3 ίντσες βασισμένη στην τεχνολογία WVGA NOVA 3D, καθιστώντας πιο εύκολη την εναλλαγή περιεχομένου από μορφή 2D ή 3D. H κάμερα θα είναι της τάξεως των 5MP και θα υποστηρίζει εγγραφή βίντεο σε ποιότητα HD 1080p. Θα χρησιμοποιεί την έκδοση Android Gingerbread με τις κατάλληλες προσαρμογές για να παρέχει μια καλύτερη εμπειρία χρήσης. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη, έως ότου να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της εταιρίας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment