Nokia Lumia 710 για περισσότερη ευελιξία

Το Nokia 710 είναι ένα από τα δύο πρώτα κινητά της σειράς Lumia στην καρδιά του οποίου βρίσκεται το νέο λειτουργικό της Microsoft, Windows Phone 7.5 Mango.
Το Nokia Lumia 710 είναι το «μικρό αδερφάκι» του Nokia Lumia 800 και πρόκειται για ένα κινητό σχεδιασμένο για κοινωνική δικτύωση σε οικονομική τιμή, εξοπλισμένο με το ολοκαίνουριο λειτουργικό Windows Phone 7.5 Mango της Microsoft. Η οθόνη έναρξης είναι λιτή και απλή διευκολύνοντας αφάνταστα την προσαρμογή του τηλεφώνου στις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας. Μας άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός πως μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του και μαζί το αντίστοιχο κάλυμμα, δίνοντας μια ιδιαίτερη προσωπική νότα στην εμφάνισή του. Με το νέο λειτουργικό μπορείτε να καρφιτσώσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές στην οθόνη έναρξης να λάβετε ζωντανές ενημερώσεις και ό,τι κι αν κάνετε, μπορείτε να δείτε τα πάντα με μία ματιά.
Για να έχετε καλύτερη επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους, οι λειτουργίες chat και SMS συνεργάζονται. Μπορείτε να δείτε τα εισερχόμενα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είτε μεμονωμένα είτε συνδυασμένα σε ένα τετραγωνίδιο. Επίσης, μπορείτε να δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις από τα Facebook, Twitter & LinkedIn όντας πάντα… συνδεδεμένοι.
Όσον αφορά την εμπειρία του internet χάρη στον ολοκαίνουριο Internet Explorer 9, το HTML5 και τον γρήγορο επεξεργαστή, θα απολαμβάνετε πραγματικά γρήγορη σύνδεση στο Internet και εξαιρετικά εύκολη πλοήγηση.
Επίσης, με το Office 365 μπορείτε να εργαστείτε σχεδόν παντού και να προβάλετε έγγραφα Word, Excel και PowerPoint απευθείας από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας. Ακόμα, μπορείτε να τα επεξεργαστείτε και να τα αποστείλετε, αφού ολοκληρώσετε την επεξεργασία τους. Βέβαια, χρήσιμη για τις εργασίες εκτός γραφείου είναι και η οθόνη ClearBlack AMOLED η οποία ελαχιστοποιεί το θάμπωμα ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, ενώ μπορείτε να βασιστείτε και στην μπαταρία μεγάλης διάρκειας, όταν βρίσκεστε εν κινήσει για να είστε σίγουροι πως δεν θα ξεμείνετε ποτέ από ενέργεια.
Τέλος, το Nokia 710 είναι και ένα μέσο για τη διασκέδασή σας, προσφέροντάς σας πολλές ώρες μουσικής με το Mix Radio (ακόμα δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα πάντως) ενώ χάρη στη φωτογραφική μηχανή 5MP που διαθέτει μπορείτε να απαθανατίσετε τις αγαπημένες σας στιγμές και να τις μοιραστείτε εύκολα και γρήγορα.
XAPAKTHPIΣTIKA
• Διαστάσεις:
119 x 62,4 x 12,5 χιλ.
• Βάρος:
125,5 γραμ.
• Δίκτυο:
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, HSDPA 900 / 2100
• Μνήμη:
512MB εσωτερική, 8GB για αποθήκευση αρχείων, υποστήριξη για έως 16GB
• Οθόνη:
Οθόνη WVGA TFT 3,7 ιντσών, ανάλυσης 800 x 480 pixel με 16 εκατομμύρια χρώματα Clear Black
Κάμερα:
5 MP με autofocus, Λογισμικό αναγνώρισης προσώπων και δυνατότητα εγγραφής Video 720p
• Μπαταρία:
Li-Ion 1300 mAh
• Xρόνος αναμονής:
Έως 400 ώρες
• Χρόνος ομιλίας:
Έως 7 ώρες και 35 λεπτά
• Επιπλέον χαρακτηριστικά:
Bluetooth 2.1, AGPS, Media Player, ψηφιακή πυξίδα, Photo Editor, Organizer, Windows Marketplace
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment