Evi σε iPhone και Android και ξέχνα το Siri

Ξαφνικά ο κόσμος γεμίζει virtual intelligent assistants με AI, όπως το Evi και το Siri, και διάθεση να μας βοηθήσουν κάθε στιγμή της ημέρας με την μόνη υποχρέωση να μιλήσουμε μαζί τους. Το κινητό και η οθόνη αφής χάνουν το νόημα τους και πλέον η φωνή, το πιο άμεσο εργαλείο επικοινωνίας που έχει ο άνθρωπος αποκτά δύναμη και επικοινωνεί με τις μηχανές.
Το Evi είναι ακόμα ένα iPhone αλλά και Android app που κάνει ότι και το Siri αλλά καλύτερα σε κάποιες περιπτώσεις. Κοστίζει $0.99 και προσπαθεί να δώσει λύσεις και απαντήσεις με τον πιο φυσικό τρόπο. Φυσικά το Evi δεν μπορεί να επικοινωνήσει σε βάθος με το iOS και να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που έχει το Siri, ούτε ξέρουμε αν ποτέ το επιτρέψει η Apple. Το γεγονός ότι το “revolutionary new AI from True Knowledge” είναι διαθέσιμοα σε iOS και Android σημαίνει δύο πολύ απλά πράγματα:
Η True Knowledge θα συγκεντρώσει ταχύτατα πολλά στοιχεία και δεδομένα ώστε να βελτιώσει το Evi ενώ ταυτόχρονα το iOS θα έχει να αντιμετωπίσει ότι μόνο μια παρόμοια εφαρμογή στο iOS αλλά και την ίδια ακριβώς εφαρμογή στο Android που μέχρι τώρα μόνο voice commands δεχόταν και κάποια keywords.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment