HTC Edge: Το πολυπήρυνο smartphone "τέρας"

Διέρρευσαν πρόσφατα στο Internet φωτογραφίες του HTC Edge, ενός smartphone “τέρας” καθώς πρόκειται για το πρώτο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο το οποίο διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή! Συγκεκριμένα, ενσωματώνει τέσσερις πυρήνες NVIDIA Tegra 3 (ARM Cortex-A9 MPCore) χρονισμένους στο 1.5GHz. Ο επεξεργαστής θα διαθέτει ακόμη έναν ίδιο συμπληρωματικό πυρήνα ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να διαχειρίζεται διεργασίες χαμηλότερων απαιτήσεων, επιτυγχάνοντας μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.
Επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες διαθέτει μνήμη RAM 1GB και εσωτερική αποθηκευτική μνήμη 32GB. Η οθόνη του θα είναι HD, μεγέθους 4.7” ιντσών. Η φωτογραφική του μηχανή είναι 8MP με f/2.2 φακό, ικανό να τραβήξει video ανάλυσης 1080p. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, αναμένεται να ενσωματώνει τεχνολογία Bluetooth 4.0, ενώ πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει και σε LTE έκδοση.
Θα τρέχει την τελευταία έκδοση του Android 4.0, Ice Cream Sandwich και θα έχει εγκατεστημένο επίσης το λογισμικό HTC Sense. Σύμφωνα με αναφορές αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην αγορά το πρώτο τετράμηνο του 2012.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment