Δες τα 4 νέα μοντέλα Samsung στην χώρα μας

Σύμφωνοι κρίση, μετράμε και το σεντ αλλά στην τεχνολογία δεν μπορείς να πατήσεις φρένο. Το ξέρει καλά και η Samsung που πατάει τέρμα γκάζι…Αυτή την φορά τα κινητά που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του μήνα, δεν είναι απλά ενδιαφέροντα, κάποια γράφουν ιστορία.
Ξεκινάμε με το Galaxy Note. Το πρώτο σοβαρό υβρίδιο μεταξύ κινητού και tablet. Αν θέλεις την απόλυτη εμπειρία Android και hardware που αντέχει στο χρόνο, αυτή είναι η επιλογή σου. Ναι, κοστίζει 699 ευρώ αλλά έχει τον ανταγωνισμό σε αυτά τα χρήματα για breakfast. Κυκλοφορεί στις 14/11.
Λίγο μετά θα ακολουθήσει το Omnia W i8350, αποκλειστικά από τη Vodafone, στα 399 ευρώ και με τη χάρη των Windows Phone Mango. Το έχω δει από κοντά το τηλέφωνο και να σου πω την αλήθεια μου αρέσει. Ποιότητα κατασκευής για case study, συμπαγείς διαστάσεις, καλή οθόνη που κολακεύει την οριακή ανάλυση (800×480 pixels) και επεξεργαστής σπουδή στο smoothness. Πιο ευχάριστο δεν γίνεται. Κυκλοφορεί την τέταρτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.
Την ίδια ακριβώς περίοδο θα κυκλοφορήσει και το Galaxy Nexus. Θυμάσαι που είπα στην αρχή για ένα κινητό που θα γράψει ιστορία; Έ, αυτό είναι. Σύντομα θα ανεβάσω και το review αλλά μέχρι τότε κράτα ένα tip: μην αγοράσεις smartphone μέχρι να το δεις. Και μετά έλα να ξανασυζητήσουμε…
Τελευταίο… αλλά και καταϊδρωμένο που είναι, δεν μασάει, είναι το αδιάβροχο S5690 Galaxy Xcover. Κυκλοφορεί και αυτό τέλος του μήνα και θα κοστίζει 269 ευρώ. Δεν σπάει δεν χαλάει, έχει Android και θα το αγοράσεις γιατί θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Και την τσέπη σου επίσης…
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment