Samsung Infuse 4G για geeks...

Όταν διάβασα το review από το Phonescoop το μάτι μου πήγε απευθείας στις 4.5" ίντσες και την super amoled plus... είδα και τα 3 S's κατά τύχη σαν παρομοίωση από τον reviewer (τον τυχερό) και το μυαλό μου πήγε στον επόμενο αντικαταστάτη.
Όταν διαβάσαμε για αυτό παλιότερα (Ιανουάριος 2011) λόγο ΑΤ&Τ αποκλειστικότητας δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία αφού ο επεξεργαστής του δεν είχε καμία σχέση με αυτά που περιμέναμε (διπλοπύρινα). Όχι λοιπόν φυσικά. Πρόκειται για άλλο ένα "μεγάλο" tablet/κινητό αλλά αυτή τη φορά ποιο κοντά στον κόσμο των κινητών αντίθετα από την Dell με το βαρύ και μεγάλο της 5"ιντσο Dell Streak.
Με 139 γραμμάρια λοιπόν και απίστευτα -επίσης- λεπτό 8.9mm μπορούμε να το έχουμε στην τσέπη μας δίχως πρόβλημα (πάντα για αυτούς που αποδέχονται τα "μεγάλα" άνω την 3.5 ιντσών κινητά) όπως ακριβώς(?) οποιοδήποτε 4/4.3 ιντσών διπλοπύρηνο κινητό. Ουπς.. είπα διπλοπύρινο? Όχι.. ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ. Εδώ έχουμε να κάνουμε με humingbird επεξεργαστή Α8 αλλά υπερχρονισμένο(?) στα 1.2GHz. Μακάρι να είναι η φυσική του συχνότητα οπότε να μπορούμε να το πουσάρουμε και στα 2GHz (όνειρα που κάνω ) για να το βλέπουνε τα διπλοπύρινα και να τρέμουν σύγκρυα
Τι έχουμε λοιπόν εδώ εν ολίγης? Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο, ένα απλό ανδροειδές με μοναδική "οθονάρα", πολύ λεπτό και ελαφρύ (μοναδικό στον κόσμο που τα συνδυάζει όλα αυτά μαζί!) και το σημαντικότερο για εμένα. ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Μπορεί να έχει φίλοι μου 2.2 froyo αλλά αυτό σημαίνει σταθερότητα και συμβατότητα (προσωπικά δεν έχω βρει κάποια δυνατότητα στο Gingerbread Που να με καίει) αλλά και με ταχύτητα συνάμα, αφού (Thanks GOD) παραμένει η συμβατότατη ανάλυση και τα χαρακτηριστικά του πολυαγαπημένου μας ως σήμερα Galaxy.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment