Η Qualcomm ετοιμάζει επεξεργαστές 2.5GHz

Εδώ και καιρό βλέπουμε τις εξελίξεις στο θέμα hardware των κινητών τηλεφώνων να τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς , πριν λίγο καιρό φάνταζε αδιανόητο να μιλάμε για κινητά με διπύρηνους επεξεργαστές που θα αποδίδουν τέτοια επεξεργαστική ισχύ .
Πλέον όμως αυτό είναι εφικτό και μέρα με την μέρα ακούμε για νέους πιο δυνατούς επεξεργαστές για κινητά , μετά λοιπόν από τους πρώτους διπύρηνους έρχονται οι επεξεργαστές με ταχύτητες πάνω από 2 GHz , συγκεκριμένα η Qualcomm ανακοίνωσε πως ετοιμάζει επεξεργαστές Snapdragon με ταχύτητα 2.5GHz .
Οι νέοι Snapdragon θα διατεθούν σε τρία μοντέλα και αφορά επεξεργαστές με έναν πυρήνα , δυο ή τρεις , τα να μοντέλα θα είναι έως 5 φορές ισχυρότεροι από τους τωρινούς και θα έχουν 4 φορές καλύτερη απόδοση γραφικών .
Εκτός από τις καλύτερες επιδόσεις οι νέοι Snapdragon θα προσφέρουν μικρότερη κατανάλωση ισχύος που θα κάνουν τις συσκευές να έχουν μεγαλύτερη αυτονομία , σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα πιθανότατα να δούμε τις πρώτες δοκιμαστικές συσκευές μέσα στον χρόνο ένα τα πρώτα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα το 2012 .
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment