Motorola Droid X2 με επεξεργαστή 1 GHz

Το πολυαναμενόμενο και αποκλειστικά διαθέσιμο για την αγορά της Αμερικής Motorola Droid X2 έχει πλέον και επισήμως γνωστά τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο επεξεργαστής του θα είναι ο γνωστός NVIDIA Tegra 2 στο 1 GHz, ενώ η μνήμη παραμένει ίδια με αυτή του προκατόχου του, αγγίζοντας τα 512 MB. Αισθητή θα είναι η απουσία γυροσκοπίου και της δυνατότητας εγγραφής βίντεο Full HD.
Το Droid X κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του πολύ επιτυχημένου Droid και κάτι αντίστοιχο ευελπιστεί να πετύχει η Motorola με το Droid X2. Οι αναβαθμίσεις που επήρθαν στη συσκευή δεν είναι εντυπωσιακές, με τις διαφορές να επικεντρώνονται στην ανάλυση της οθόνης που θα φτάνει πλέον τα 960×540 (qHD) και στον dual-core επεξεργαστή. Μάλιστα ο χρονισμός του θα είναι στο 1 GHz σε αντίθεση με τις μέχρι σήμερα φήμες που μιλούσαν για 1.2 GHz. Η κάμερα παραμένει στα 8 Megapixel και δεν θα μπορεί να απαθανατίσει βίντεο σε ανάλυση 1080p, παρά μόνο σε 720p όπως ο προκάτοχος του.
Από την άλλη η προσθήκη ενός ακόμα πυρήνα του δίνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής Full HD βίντεο σε εξωτερική οθόνη, μέσω της θύρας HDMI που διαθέτει. Το Bluetooth δεν αναβαθμίστηκε στο πρότυπο 3.0, ενώ σε αντίθεση με τις ανταγωνιστικές hi-end συσκευές αισθητή είναι η απουσία του γυροσκοπίου.
Η συσκευή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και παρά τις μικρές της ελλείψεις θα θέλαμε να τη δούμε και στην Ευρώπη. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν φαντάζει πιθανό ούτε καν κάτω από διαφορετικό όνομα ή τεχνικά χαρακτηριστικά αλά Milestone. Η τιμή της για την αγορά της Αμερικής θα φτάνει τα 200 δολάρια, φυσικά κάτω από συμβόλαιο με πάροχο κινητής τηλεφωνίας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment