LG Optimus 3D με 3D Augmented Browser

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δοκιμάσει εφαρμογές, όπως το Layar και το Wikitude World Browser που ενσωματώνουν την τεχνολογία Augmented Reality (AR) και χρησιμοποιώντας την κάμερας του κινητού ή του tablet εμφανίζουν στην οθόνη μας επιπλέον πληροφορίες, βάσει της θέσης μας που λαμβάνει το GPS .
Αυτό όμως που μας προσφέρουν μέχρι σήμερα είναι μια εικόνα με διάφορα layers ή πιο απλά κινούμενες εικόνες ή αλλιώς «στρώματα εικόνων-πληροφοριών» που μας υποδείκνυαν που βρίσκεται το συγκεκριμένο κατάστημα σε 2D τεχνολογία.
Σήμερα η LG σε συνεργασία με την Wikitude έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα δημιουργώντας ένα 3D Augmented Reality πρόγραμμα που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά με το Optimus 3D. Έκτος από την λειτουργιά 3D που θα βοηθάει στο να ξεχωρίζουμε τα διάφορα καταστήματα με ένα πιο ρεαλιστικό και πιο όμορφο τρόπο από τον συνηθισμένο 2D, θα προσθέσουν πληροφορίες από 100 εκατομμύρια σελίδες και πάνω από 1,000 παροχών πληροφοριών που θα αυξηθούν αργότερα,συμπεριλαμβανόμενου των γνωστών σε όλων μας Wikipedia, YouTube,Facebook,Twitter.
Έτσι θα μπορείτε να βλέπεται με ένα πιο ρεαλιστικό τρόπο διάφορες τοποθεσίες και ιστορικά μνημεία μαθαίνοντας όλες τις πληροφορίες για αυτά μέσω της 3D τεχνολογίας χωρίς την χρήση ειδικών γυαλιών που διαθέτει το LG Optimus 3D και του Wikitude 3D AR Browser.

Αρχικά θα κυκλοφορήσει με υποστήριξη 12 γλωσσών και θα προστεθούν περισσότερες αργότερα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment