HTC Sensation 4G με HD απόδοση

To HTC Sensation 4G θα είναι το πρώτο dual core smartphone της HTC και ένα από τα πρώτα που θα διαθέτουν το νέο HTC Sense 3.0 interface. Μετά λοιπόν από την πρώτη ματιά και τα διάφορα hands-on video που πιστεύω ότι οι περισσότεροι έχετε δει,η HTC μας δίνει αυτή την φορά ένα νέο video διάρκειας 6΄περίπου για να μπορέσουμε να ρίξουμε μια ποιό κοντινή ματιά στην νέα ναυαρχίδα της που θα μας απασχολήσει πολύ σύντομα (αν δεν κάνω λάθος,οι αναφορές γίνονται για αρχές Ιουνίου).
Το HTC Sensation διαθέτει ένα σασί αλουμινίου unibody τροφοδοτούμενο από ένα διπύρινο επεξεργαστή Qualcomm στα 1,2 Ghz,μία οθόνη αφής 4,3" με καμπυλωτό γυαλί και ανάλυσης QHD η οποία δίνει 35% περισσότερα pixels και παρέχει πραγματική διάσταση ευρείας οθόνης 16/9. Επίσης διαθέτει μια οπίσθια κάμερα 8 megapixels με δυνατότητα εγγραφής video HD στα 1080p.
Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εντυπωσιακά,αλλά αυτό το νέο video εστιάζει έξυπνα περισσότερο από αυτές τις προδιαγραφές και δίνει έμφαση στο πραγματικά βελτιωμένο user interface,στο Hi-Fi audio και στη συνολική εμπειρία πολυμέσων που έρχετε με το νέο HTC Sense 3.0 UI αλλά και την τελευταία έκδοση του Android 2.3.3 Gingerbread.
Απολαύστε το και που ξέρετε...μπορεί να είναι το επόμενο smartphone σας,το καλοκαιράκι είναι κοντά!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment