HTC Holiday και με άρωμα Puccini, καλό ε;

To site 911sniper διαρρέει τη ROM από το νέο κινητό της HTC, που έχει την «κωδική» ονομασία «Holiday». Η συσκευή φαίνεται άκρως ενδιαφέρουσα από τα χαρακτηριστικά της, καθώς ενσωματώνει οθόνη 4.5 ιντσών qHD με ανάλυση 960×540 pixels, διπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή στο 1.2GHz, 1GB RAM, 8MPixels οπίσθια και 1.3MPixels εμπρόσθια κάμερα, υποστήριξη Bluetooth 3.0 και 802.11 b/g/n Wi-Fi. Αν όλα αυτά βγουν αληθινά, θα πρόκειται για ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα κινητά που έχουμε δει. Υπομονή λοιπόν, οι «διακοπές» (Holiday) μάλλον πλησιάζουν…
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤABLET ΜΕ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ
Ενώ το Flyer των 7" αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του στην αγορά, η HTC εργάζεται πάνω σε ένα μεγαλύτερο tablet το οποίο έχει κωδική ονομασία Puccini. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Puccini διαθέτει υποστήριξη LTE και οθόνη ανάλυσης 1280 x 800 pixels.
Η επερχόμενη συσκευή της HTC είναι εξοπλισμένη με το τσιπ Qualcomm Snapdragon MSM8660 το οποίο διαθέτει δύο πυρήνες Scorpion στα 1.2 GHz και γραφικά Adreno 220. Το Puccini θα είναι διαθέσιμο αργά αυτό το έτος, πιθανός μέσα στο τρίτο τρίμηνο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment