BlackBerry Bold 9900/9930 της RIM

Η Research In Motion πρόσφατα αποκάλυψε τα πρώτα της τηλέφωνα που θα τρέχουν το ολοκαίνουργιο BlackBerry 7 OS, δύο μοντέλα που φέρουν την ονομασία Bold 9900 και 9930. Και οι δυο συσκευές διαθέτουν ακόμη, οθόνη αφής, πληκτρολόγιο τύπου QWERTY και η διαθεσιμότητά τους έχει οριστεί για το καλοκαίρι.
Σύμφωνα μάλιστα με την κατασκευάστρια εταιρεία, το νέο λειτουργικό σύστημα, έρχεται με πολλά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός ενημερωμένου/αναβαθμισμένου αλλά παράλληλα και γρηγορότερου browser, αναζήτηση τύπου voice-activated αλλά παράλληλα και BlackBerry Balance, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να διαχωρίζουν το προσωπικό περιεχόμενο από αυτό της δουλειάς τους, πάνω στην ίδια συσκευή.
Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά συγκαταλλέγονται και η οθόνη αφής που έχει μέγεθος 2.8-inch (640 x 480), επεξεργαστή χρονισμένο στα 1GHz, 768MB από μνήμη RAM, 8GB από εσωτερική μνήμη, αλλά υποστηρίζει και την επέκταση μνήμης με ένα microSD slot που διαθέτει. Επιπλέον εξοπλίζεται με μία κάμερα των 5 megapixel στο πίσο μέρος που είναι ικανή να καταγράψει video 720p αλλά και NFC (Near field communication) υποστήριξη. Ακόμη διαθέτει 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 2.1, GPS, ψηφιακή πυξίδα και μία μπαταρία των 1230 mAh. Το 9900 παρέχει υποστήριξη HSPA+ ενώ το 9930 έρχεται με υποστήριξη CDMA/EV-DO Rev.A.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment