Τέλειο View Sonic ViewPad 4..

Λίγο καιρό μετά το ViewPad 10 Pro, η View Sonic ανακοίνωσε το ViewPad 4. Ο κατασκευαστής χαρακτηρίζει αυτή τη συσκευή ως Tablet PC αν και κατά τη γνώμη μας φέρνει περισσότερο σε smartphone. Με μια οθόνη αφής τεχνολογίας capacitive 4,1” και μια ενσωματωμένη λειτουργία για τηλεφωνικές κλήσεις το ViewPad 4 θυμίζει εντόνως ένα smartphone παρά ένα Tablet PC. Το ViewPad 4 υποστηρίζεται από έναν επεξεργαστή MSM-8255 της Qualcomm, ο οποίος τρέχει στο 1GHz, ενώ η απόδοση του, σύμφωνα με την View Sonic, επαρκεί για την απόδοση βίντεο στα 720p.
Η ενσωματωμένη κάμερα των 5MPixels διαθέτει μια λειτουργία autofocus και μπορεί να καταγράψει βίντεο στα 720p. Εκτός από την κάμερα στην πίσω πλευρά του το ViewPad 4 προσφέρει και μια πρόσθετη μπροστινή κάμερα για βιντεοσυνομιλίες. Υποστηρίζει, επιπλέον, το Bluetooth 2.1, το WLAN n όπως και GPS.
Σύμφωνα με την View Sonic η συσκευή της διαθέτει το Android 2.3 (Gingerbread) ως λειτουργικό, ενώ ο browser της υποστηρίζει το Flash 10.1. Επιπλέον έχει κι μια ενσωματωμένη έξοδο mini HDMI, μέσω της οποίας μπορείτε να δείτε περιεχόμενα της συσκευής στην τηλεόραση ή σε ένα προβολέα. Το View Sonic ViewPad 4 θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα μέσα αυτού του έτους. Η τιμή του παραμένει ακόμα άγνωστη.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment