Παίξτε το F2G στα δάκτυλα...με κόλπα!

Παιδια σωστές οι παρατηρήσεις που μας στείλατε σχετικα με το Wind F2G αλλα να ξεκαθαρισουμε τι ισχυει μέχρι σήμερα και τι σας βολεύει! Ο μεσος χρηστης ξοδευει 5 με 10 ευρω για ανανεωση. Προσωπικά πχ κανω 10 ευρω και εκτος απο τον διπλασιαμο χρονου προς ολους εχουμε ορισμενες διαφορες.
Ετσι 1ον με 10 ευρω εχουμε διπλασιασμο χρονου το υπολοιπο του οποιου μαθαινεις με μηνυμα ΥΠ στο 1237 και εισαι κατατοπισμενος.
2ον Στο 1210 εχουμε τη μοναδικη προσφορα Ιντερενετ 500 ΜΒ οπου κι εδω με ΥΠ η με λατινικους χαρακτηρες μαθαινεις το υπολοιπο, ομως πλεον το δωρεαν Ιντερνετ παει περιπατο... 3ον Ισχυει το μπόνους εισερχομενων κλησεων το οποιο χρησιμοποιω ανελλιπως και προσεξτε κατι. Αν συνδυασεται το διπλασιασμο και το μπονους, πρωτα αφαιρειται το μπονους εισερχομενων και μετα αν εχει απομεινει ο διπλασιασμος.
4ον Για τα μηνυματα το θεμα ειναι οτι με 10 ευρω εχουμε πλεον μονο 600 λεπτα τα οποια ομως αρκουν και για βιντεοκλησεις-αυτο ειναι το μονο καλο- αλλα τουλαχιστον μπορουμε να καλουμε και ολα τα συμβολαια Wind-Q. Αυτο ειναι πολυ θετικο.
5ον Οσοι εχετε μπονους στο wind club να τους εξαργυρωσετε, πχ, για 300 μπονους λαμβανεται προσθετο χρονο ομιλιας και ειναι πολυ καλο οταν εχεις ξεμεινει...
Αυτά προς το παρόν....
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment