Sony Ericsson Z1 PSP phone...

ΤΕΛΙΚΑ έχουμε νεώτερα για το νέο κινητό παιχνιδομηχανή καθώς ο wizeman έφτιξαε ενα καλο βίντεο, το πρώτο αναλύει τις νέες πληροφορίες αλλά και τοτο νέο Sony Ericsson Z1 PSP phone! Το βίντεο κάνει ήδη το γύρο του ίντερνετ, με πολλά γνωστά tech site & blogs να έχουν δημοσιεύσει σχετικά post!
Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά site που ειχαν την ευκαιρια να το απολαύσουν απο κοντά αναφέρουν: «Έπεσε στα χέρια μου το Sony Ericsson Z1 (στο μενού Settings -> About Phone, αναγραφόταν ως Zeus). Το σχήμα του θυμίζει πολύ το Vivaz, αρκετά στρογγυλεμένες γωνίες και τέσσερα πλήκτρα hard keys στο κάτω μέρος της οθόνης 4 ιντσών. Η συσκευή που είδα φορούσε την έκδοση Android 2.3 Gingerbread».
Παράλληλα αναφέρεται ότι η αίσθηση της οθόνης αφής είναι πολύ καλή, όπως και το multi-touch, ενώ είδε και demo της Qualcomm με κινούμενα γραφικά το οποίο έπαιζε πολύ καλά για κινητό τηλέφωνο (τανκς να πυροβολούν ενώ η κάμερα γύρναγε γύρω από αυτά κάνοντας κοντινά πλάνα στις κάνες τους).
Όσον αφορά ρυθμιστικά για τα games, η επιφάνεια του joypad είναι αυτή που είδαμε σε φωτογραφία που είχε διαρρέυσει πριν από περίπου ένα μήνα. Στη μέση του joypad υπάρχουν δύο μακρόστενα σημεία με στρογγυλεμένς γωνίες και από μια ασημί κουκκίδα το κάθε ένα μέσα του, που είναι τα joystick! Επίσης έτσι όπως κρατάς το κιμητό ανοιχτό, με τα δάχτυλά σου πάνω στο joypad, σαν να κρατάς ένα χειριστήριο του PlayStation, πίσω από την οθόνη υπάρχουν κανονικά τα δύο πλήκτρα αριστερό-δεξί για επιπλέον ρυθμίσεις στο joypad.
Η κάμερα που διαθέτει το Sony Ericsson Z1 PSP phone είναι 8 Megapixel με LED flash.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment