HTC Thunderbolt: 2GHz επεξεργαστής και όχι μόνο

To πρώτο LTE κινητό HTC Thunderbolt εντυπωσιάζει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Εικάζεται ότι θα είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή στα 2GHz και θα διαθέτει χωρητικότητα 128GB. Αυτό αναφέρεται σε ένα δημοσίευμα του γερμανικού site HTCinside.de, το οποίο επικαλείται ως πηγή το σύστημα εμπορευμάτων μιας μεγάλης αλυσίδας (ενδεχομένως της Media Markt). Και ως απόδειξη το site έχει δημοσιεύσει μια εικόνα από το μηχανογραφικό σύστημα εμπορευμάτων αυτής της αλυσίδας.
Εκτός από τον επεξεργαστή και τη μνήμη και ο υπόλοιπος εξοπλισμός του κινητού έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Έτσι γίνεται λόγος για δύο κάμερες, των 5 και 8MPixels, μια μπαταρία των 1.800mAh, 16GB εσωτερική μνήμη και μια οθόνη αφής των 4,3”.
Ως λειτουργικό το κινητό θα χρησιμοποιεί το νέο Android 2.3 (Gingerbread). Το HTC Thunderbolt – γνωστό και ως HTC Mecha – φημολογείται από τα τέλη Οκτωβρίου. Η HTC δεν έχει επιβεβαιώσει ως τώρα την ύπαρξη του, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί επίσημα στο πλαίσιο της CES 2011, που θα ξεκινήσει στις 6 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment