Vodafone Joy 845 για κάθε χρήση χωρίς κόστος...

Το Vodafone Joy 845 δεν είναι άλλο από το Huawei Joy με πολύ κόκκινο και branding από την Voddy. Μικρό, ίσως το μικρότερο Android κινητό της αγοράς, με οθόνη 2.8″ και ανάλυση 240 x 320 pixels ο συνδυασμός δεν είναι killer αλλά προσπαθεί να πείσει όσους θέλουν να ξεχωρίσουν και να παραμείνουν πιστοί στο Android που λογικά θα βρίσκεται στην έκδοση 2.1 στα σωθικά του Vodafone Joy 845. Κάμερα ανάλυσης 3.2 megapixel, Bluetooth 2.1, υποστήριξη για tri band GSM δίκτυα μαζί με WiFi και οptical trackpad ολοκληρώνουν στο σύνολο όταν ο χρήσης δεν ασχολείται με το A-GPS και την κάρτα μνήμη microSD μέσα από το Google Maps και την φωτογραφική. Με τιμή 100 ευρώ το Vodafone Joy 845 είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικό fashion statement, ενώ όσοι θέλουν μπορούν να το αποκτήσουν δωρεάν σε προγράμματα Vodafone Unlimited με Internet. Αναρωτιέμαι πόσο πολύ έχουν ενσωματωθεί τα Vodafone 360 services.
Ακολουθεί και το press release.
Η Vodafone αλλάζει τα δεδομένα ακόμα μια φορά λανσάροντας αποκλειστικά το Vodafone Joy 845, το φθηνότερο Smartphone της Ελληνικής αγοράς με λειτουργικό Android της Google και τιμή λιανικής μόνο 109,90 ευρώπολυα.
Με το Vodafone Joy 845 η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές, συνδρομητές συμβολαίου αλλά και καρτοκινητής, να ζήσουν την εμπειρία του Ιnternet στο κινητό τους, να είναι συνεχώς σε επαφή με τους φίλους τους μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης (social networking), να είναι συνδεδεμένοι με το e-mail τους, να έχουν GPS, και γενικά να επωφεληθούν από τις απεριόριστες δυνατότητες ενός Smartphone.
Το Vodafone Joy 845 δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόσει σύμφωνα με τις ανάγκες του την αρχική οθόνη τοποθετώντας φακέλους, widgets, αγαπημένες επαφές, συντομεύσεις και εφαρμογές Αndroid όπως επιθυμεί.
Επιπλέον, με λεπτό και συμπαγή σχεδιασμό, το Vodafone Joy 845 διαθέτει πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το 3G/HSDPA δίκτυο που υποστηρίζει, την οθόνη 2.8ʼʼ με ανάλυση QVGA (240×320), την κάμερα 3.2 Megapixels, το Wi-Fi 802.11 b/g, το Bluetooth 2.1, ενώ διαθέτει A-GPS και υποδοχή για εξωτερική κάρτα μνήμης MicroSD.
Ο κος Σπύρος Σίδερης, Terminals Senior Manager της Vodafone δήλωσε: «η Vodafone, ηγέτης της αγοράς των Smartphones στην Ελλάδα, καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια των Smartphones, το φθηνότερο Smartphone της Eλληνικής αγοράς. Με το Vodafone Joy 845 στην τιμή των 109,90, θα μπορούν πλέον όλοι να αποκτήσουν πρόσβαση στο Ιnternet με το κινητό τους όπου κι αν βρίσκονται».
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment