Ημερίδα για το Samsung Bada

Η Samsung Electronics Hellas διοργανώνει την ημερίδα Samsung Bada Developers Day και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν από κοντά το νέο λειτουργικό της σύστημα για smart phones ?Samsung Bada?.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Νοέμβρη 2010 και ώρα 12:00, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Center και απευθύνεται σε προγραμματιστές εταιρειών αλλά και ιδιώτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τη νέα πλατφόρμα Bada της Samsung, καθώς επίσης να ενημερωθούν πως μπορούν να αποκτήσουν πιστοποίηση για τις εφαρμογές τους.
Η πλατφόρμα Bada (bada = κορεατική λέξη που σημαίνει «ωκεανός») αποτελεί μια νέα πλατφόρμα για smartphones που επιτρέπει στους προγραμματιστές να αναπτύξουν εφαρμογές, πλούσιες σε χαρακτηριστικά, εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις δυνατότητες των smart phones της Samsung. Η πλατφόρμα, εισάγει μια ποικιλία υπηρεσιών, μερικές απο τις οποίες αφορούν την κοινωνική δικτύωση, τη διαχείριση περιεχομένου, τις location-based υπηρεσίες, καθώς και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου (προσεχώς και στην Ελλάδα) και όλες με την υποστήριξη back-end servers Βada.
Στο πλαίσιο αυτό της ημερίδας τρεις εξειδικευμένοι Κορεάτες ομιλητές θα παρουσιάσουν τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της νέας πλατφόρμας και θα λύσουν κάθε απορία γύρω απο αυτήν. Για περισσότερες πληροφορίες για την ατζέντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.samsungbada.gr/bada/agenda.pdf.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment