Dell Venue Pro με εκπληκτική οθόνη...

Τα κινητά με Windows Phone 7 μετά απο πολλά χρόνια δυσκολιών επιτέλους μπουτάρουν τώρα ταχύτερα υποσχόμενα ότι θα αλλάξουν το τοπίο αν και το UI δεν μας αρέσει και πολύ εδώ που τα λέμε. Το συγκεκριμένο όμως αποτελεί μια ξεχωριστή αναφορά για το μέλλον.
Θέλετε να μιλήσουμε για τον σχεδιασμό; Sliding full QWERTY πληκτρολόγιο, μεταλλική κατασκευή, οθόνη στις 4,1 ίντσες και λευκό πιο λευκό και απ’ αυτό του Tide στη σχετική διαφήμιση. Όσο για τα τεχνικά… εκεί το Dell Venue Pro δίνει πραγματικά ρέστα που λέμε.
Το panel είναι κατακσκευής AMOLED με WVGA ανάλυση (προστατεύεται από Gorilla Glass), τα πλήκτρα είναι αφής, στο πίσω μέρος εδρεύει μια κάμερα στα 5MP με δυνατότητα καταγραφής 720p βίντεο και φυσικά υποστήριξη geotagging. Ο επεξεργαστής καρφώνει στο 1GHz όμως οι φήμες λένε πως η μνήμη του αγγίζει τα 64GB. Που σημαίνει ότι στο εσωτερικό του θα μπορείτε να αποθηκεύσετε, τόσα και άλλα τόσα. Νομίζω ότι πλέον βλέπουμε μπροστά μας το μέλλον και θα περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις της αγοράς...αλλά θα περιμένουμε να δούμε ποσοι κατασκευαστές τελικά θα εμπιστευθούν το νέο λειτουργικό σύστημα...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment