Top προιόντα στο Nokia World 2010

Την ερχόμενη Τρίτη ο Anssi Vanjoki, αντιπρόεδρος της Nokia, θα κηρύξει, με την ομιλία του στο Λονδίνο, την έναρξη της φετινής Nokia World (14-15 Σεπτεμβρίου) . Στο πλαίσιο αυτής της έκθεσης συγκεντρώσαμε τις σημαντικότερες φήμες για να σας δώσουμε μια εικόνα για το τι μας ετοιμάζει η Nokia.
Καταρχήν θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Φιλανδός κατασκευαστής θα παρουσιάσει το Νokia E7, ένα επαγγελματικό κινητό με οθόνη 4”, κάμερα των 8MPixels, συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY όπως και το Symbian 3. Επιπλέον αναμένεται να δούμε και το Nokia C7, μια περικομμένη έκδοση του Ε7 χωρίς πλήρες πληκτρολόγιο. Ο εξοπλισμός του συμπληρώνεται με WLAN, HSPA, κάμερα των 8MPixels, οθόνη 3,5” και το Symbian 3.
Πιθανό είναι η Nokia να παρουσιάσει και το πρώτο κινητό MeeGo, ενδεχομένως ένα Ν9. Αυτό θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, μια οθόνη Super AMOLED 4”, επεξεργαστή Snapdragon 1GHz της Qualcomm και 64GB εσωτερική μνήμη. Στον υπόλοιπο εξοπλισμό του συναντάμε WLAN (b/g/n), HSPA+, Bluetooth 2.1 και μια υποδοχή HDMI. Επιπλέον η κάμερα του θα μπορεί να γράψει βίντεο σε ποιότητα HD (720p).
Στην έκθεση της Nokia θα γίνει και το μεγάλο λανσάρισμα του Nokia N8. Παράλληλα αναμένεται να ανακοινωθεί και η αποχώρηση του Olli-Pekka Kallasvuo από τον προεδρικό θώκο της εταιρείας, ο οποίος θα παραχωρήσει – από τις 20 Σεπτεμβρίου - τη θέση του στο πρώην μάνατζερ της Microsoft, Stephen Elop.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment