Sony Ericsson Zylo free music..

ΟΠΩΣ συμφωνούν οι περισσότεροι φίλοι μας αρχικά το se Spiro είχε περίεργο όνομα παραπέπμποντας σε Ελληνικό όνομα, αλλά τώρα αποστωμοθήκαμε για τα καλά με το νέο Sony Ericsson Zylo; Ένα ακόμα Walkman κινητό με κάμερα ανάλυσης 3.2 megapixel, geo tagging, Bluetooth stereo και οθόνη 2.6″ με ανάλυση 240 x 320 pixels. Υποστήριξη για κάρτες μνήμης microSD μέχρι 16 GB και πολύ social media χαρακτηριστικά με Facebook, Twitter, Flickr, Picasa και sharing στο YouTube με μόλις 2 clicks. Τα ηλεκτρονικά υποστηρίζουν δίκτυα quad band GSM και dual band HSPA αλλά και για πρώτη φορά το FLAC format στην αναπαραγωγή μουσικής. Διαθέσιμο σε 3 χρώματα Jazz Black, Chacha Silver και Swing Pink αναμένεται το τρίτο τρίμηνο του 2010.
Φυσικά η τιμή του αναμένεται να είναι ελκυστική στην αγορά ως συνήθης καθώς απευθύνεται περισσότερο στην νεολαία αλλά και τους έχοντες ανησυχίες για το μέλλον της μουσικής βιομηχανίας...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Ένα από τα καλύτερα κινητά για την τιμή του. Το αγόρασα πριν 6 μέρες από τα Multirama στον Πειραιά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πιστεύω οτι δεν βρίσκεις καλύτερο κινητό από θέμα δυνατοτήτων και εμφάνισης σε αυτά τα λεφτά. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Θα σας γράψω περισσότερα όταν το δουλέψω μερικές μέρες ακόμα.