Η Q αλλάζει τους όρους των συμβολαίων

Τη νέα οικονομική πρόταση στα συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας παρουσιάζει σήμερα η Q ανατρέποντας τα δεδομένα. Tο Συμβόλαιο με όρους Q έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, αφού προσφέρεται με μηδενικό μηνιαίο πάγιο, χωρίς 12μηνη δέσμευση για τους συνδρομητές του, έχοντας παράλληλα πολύ χαμηλές χρεώσεις προς όλους τους προορισμούς.
◦0€ πάγιο
◦0,25€ / ανά λεπτό ομιλίας
◦0,04€ / SMS
Παράλληλα, όσοι επιλέξουν την ελευθερία του συμβολαίου Q έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιούν, όταν το επιθυμούν τις έξτρα επιλογές δωρεάν χρόνου ομιλίας και δωρεάν χρήσης Internet για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία:
Σημαντικό πλεονέκτημα του συμβολαίου Q είναι και οι πολύ φθηνές χρεώσεις ομιλίας και SMS προς επιλεγμένους διεθνείς προορισμούς. Η επικοινωνία του συμβολαίου Q δε θα μπορούσε παρά να είναι ανατρεπτική, όπως και το ίδιο το προϊόν. H δημοφιλής σειρά των διαφημίσεων της Q Card παίρνει τώρα νέο ύφος και άλλη πνοή. Αυτή τη φορά με το συμβόλαιο ζιζάνιο, ένα συμβόλαιο που θα βουίζει έντονα στ’ αυτιά μας, μ’ ένα τρόπο που μόνο η Q θα μπορούσε να το κάνει. Ο «new entry» χαρακτήρας του συμβολαίου Q θα κάνει πολλούς να «τσιμπηθούν» μαζί του, γιατί είναι μια ανατρεπτική φάτσα με βλέμμα που έχει πολλά να πει.
Η είσοδος της Q στα συμβόλαια, γίνεται για τους συνδρομητές που θέλουν τη διαφορετική πρόταση, με απλές, ξεκάθαρες και οικονομικές χρεώσεις.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι σε ένα από τα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ή στην ιστοσελίδα της Q www.myQ.gr.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment