Κινητό με λειτουργικό Windows XP

ΠΕΡΑ απο τα νέα Windows mobile 6.5 τώρα έχουμε κινητά που φέρουν την ονομασία xpPhone, όπως το ολόφρεσκο κινητό που είδε το φως της δημοσιότητας πριν αρκετούς μήνες και κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού δεδομένου ότι έρχεται εφοδιασμένο με λειτουργικό Windows XP. Με ανακοίνωση και μάλιστα επίσημη η κατασκευάστρια εταιρία ITG εξήγησε ότι δημιούργησε ένα αγγλικό site όπου οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να προπαραγγείλουν το κινητό. Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το κόστος της συσκευής στο site οπότε πρέπει να είμαστε υπομονετικοί.
Φυσικά όπως κατανοούμε το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τηλεφώνου είναι το λειτουργικό του σύστημα. Δεν ενσωματώνει κάποια mobile έκδοση των Windows, αλλά τρέχει Windows XP. Η οθόνη των 4,8″ και το QWERTY πληκτρολόγιο, αποτελούν για τον μέσο χρήστη ένα μοναδικό ιδαίτερο συνδυασμό για να εργαστεί απρόσκοπτα στα Windows. Ο επεξεργαστής του τηλεφώνου είναι ο AMD Super Mobile, ενώ διαθέτει και δίσκο SSD.
Το βάρος του xpPhone αγγίζει τα 400 g μαζί με την μπαταρία ενώ η οθόνη του είναι η μεγαλύτερη που έχουμε δει μέχρι σήμερα απο κινητό φθάνοντας τις 4,8 ίντσες πλέον...
Τεχνικά χαρακτηριστικά
◦CPU: AMD Super Mobile CPU
◦Memory: 512M/1G
◦SSD: 8G/16G/32G/64G
◦HDD: 30G/60G/80G/120G
◦LCD: 4.8′ TFT Touch-screen LCD 800*480
◦Operating System: Microsoft Windows XP
◦Network: GSM/GPRS/EDGE/WCDMA (HSDPA/HSUPA)
◦CDMA/CDMA2000 1X/CDMA1X EVDO,TD-SCDMA,TD-HSDPA
◦Wireless: WiFi 802.11b/g,WiMax(optional),Buletooth,Stand-alone GPS
◦Camera Specifications:CMOS, 300k/1.3 Million
◦Ports: 1 x earphone jack, 1 x microphone jack,Docking Connector (includes VGA output signal ), 1 x USB 2.0, SIM Slot
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment