Samsung M8910 Pixon 12

To νέο Samsung Pixon m8910i είναι το πρώτο κινητό με κάμερα 12 Megapixels για λήψεις με εντυπωσιακή ευκρίνεια! Εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες λειτουργίες θα καλύψει και τον πιο απαιτητικό χρήστη που αναζητά μια συσκευή με στυλ, ισχυρές δυνατότητες και προηγμένη τεχνολογία. Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 3.1", δυνατότητες πλοήγησης και σύνδεση WiFi & Bluetooth.
Οθόνη αφής ΑΜΟLED για βελτιωμένη απεικόνιση
Χάρη στην μεγάλη και άνετη οθόνη αφής, ο έλεγχος των λειτουργιών του τηλεφώνου γίνεται αποκλειστικά με τη βοήθεια των δαχτύλων. To Pixon m8910i διαθέτει οθόνη αφής 3,1" 16 εκ. χρωμάτων με τεχνολογία Active Matrix OLED. H τελευταία προσφέρει βελτιωμένη απεικόνιση και μεγάλη γωνία θέασης ακόμη και σε εξωτερικούς φωτεινούς χώρους, καθώς και πιο ζωντανά χρώματα. Δείτε με κάθε λεπτομέρεια τις λήψεις σας και ρυθμίστε τις διάφορες λειτουργίες της κάμερας και του κινητού χωρίς καθόλου κόπο.
Πλήρης multimedia ψυχαγωγία
Το m8910i διαθέτει ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM με RDS και τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων Mp3 / WMA. Επιπλέον, φέρνει την πολυτέλεια του κινηματογράφου στα χέρια σας με συμβατότητα με αρχεία DivX, Xvid, MP4 και σύστημα ήχου SRS 5,1 surround. Μοιραστείτε τα αρχεία, την μουσική, τις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας με την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth ή μέσω δικτύου WiFi ή απολαύστε τα στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας με την έξοδο TV-out.
Πηγή : plaisio.gr Τιμή : 525,00 Ευρώ
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Δίκτυα: GSM 850/900/1800/1900 MHz, UMTS 900/2100 MHz, HSDPA 7.2Mbps, HSUPA
Τύπος τηλεφώνου: Touchscreen bar
Διαστάσεις: 108 x 53 x 13.8 mm
Βάρος: 120g
Οθόνη: 3.1 inch 16M color WVGA AMOLED resistive touchscreen
Πλατφόρμα: TouchWiz 2.0 UI με Smart unlock
Μνήμη: 150MB ενσωματωμένη μνήμη, hot-swappable microSD card slot (up to 16GB)
Κάμερα: 12 Megapixels, auto focus, Power LED flash και xenon flash, wide-angle 28mm lens, object tracking auto focus, automatic lens cover, geo-tagging, image stabilization, Smart Auto mode, face detection, Beauty Shot, Smile Shot και D1 video recording στα 30 fps
Συνδεσιμότητα: Wi-Fi, Bluetooth 2.1 με A2DP, microUSB, δέκτης GPS με A-GPS, TV out
Επιπλέον λειτουργίες: Accelerometer, FM radio με RDS, DivX/XviD video support
Μπαταρία: 1000mAh Li-Ion battery

Εκπληκτικές φωτογραφίες χωρίς καθόλου κόπο
Tο πιο εντυπωσιακό φυσικά στοιχείο του Pixon m8910i δεν είναι άλλο από την ενσωματωμένη ψηφιακή του κάμερα. Tραβήξτε καθαρές φωτογραφίες με ανάλυση 12 ΜP (4000x3000 pixels) και λειτουργία Auto Focus. Χωρέστε τα πάντα στις φωτογραφίες σας με τον ευρυγώνιο φακό 24mm ή βρεθείτε στο κέντρο των εξελίξεων με το ψηφιακό zoom 5x. Kάντε λήψεις ακόμη και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό με το ενσωματωμένο Xenon Flash με Power Led.
Στις εικόνες είναι δυνατό να προστεθούν και γεωγραφικές πληροφορίες, που ανακτώνται με τη βοήθεια του ενσωματωμένου δέκτη GPS. (Geo tagging) . Η λειτουργία Aναγνώρισης Προσώπου τονίζει τα πρόσωπα στις φωτογραφίες σας, χαρίζοντας τα τέλεια πορτρέτα. Η λειτουργία Αναγνώρισης Χαμόγελου ανιχνεύει αυτόματα το χαμόγελο κάποιου, εξασφαλίζοντας τη φωτογράφηση των καλύτερων στιγμών σας. Κάντε λήψεις βίντεο 720x480 στα 30fps και μοιραστείτε το με τους φίλους σας μέσω της εξόδου TV-Out του κινητού.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment