Samsung: Hλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών

Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με εφαρμογές για smartphone θα παρουσιάσει στο Ευρωπαϊκό κοινό η Samsung στις 14 Σεπτεμβρίου. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ήρθε πιο γρήγορα από τις προβλέψεις καθώς η εταιρεία σπεύδει να παρουσιάσει τη δική της πρόταση ερχόμενη σε άμεσο ανταγωνισμό με το επιτυχημένο App Store της Apple και το ανερχόμενο Ovi της Nokia.
Η Samsung είναι η τέταρτη εταιρεία μετά την Apple, τη Nokia και την LG που λανσάρει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο οι χρήστες τηλεφώνων Samsung θα μπορούν να κατεβάζουν προγράμματα για το κινητό τους αλλά και τραγούδια, ταινίες κλπ.
Η Nokia έκανε διαθέσιμο παγκοσμίως το Ovi Store τον περασμένο Μαϊο ενώ η LG άνοιξε το δικό της κατάστημα στην Ασία τον περασμένο Ιούλιο. Η Samsung ανακοίνωσε ότι το διαδικτυακό της κατάστημα http://applications.samsungmobile.com/en/gbp/index.html θα λανσαριστεί στη Βρετανία, τη Γαλλία και την Ιταλία ενώ θα ακολουθήσουν 30 ακόμα χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Το κατάστημα της Samsung θα διαθέτει αρχικά 300 εφαρμογές, μεταξύ αυτών παιχνίδια, προγράμματα για πρόσβαση στο Facebook κλπ ενώ μέχρι το τέλος του 2009 οι εφαρμογές θα έχουν φτάσει τις 2.000.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment