Nokia 7705 Twist και Motorola με Android!

Η Verizon Wireless και η Nokia στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχουν κάνει καινοτομίες στο παρελθόν με τρελλά στυλάτα κινητά αλλά δεν περιμέναμε ότι οι sms maniacs Αμερικανοί θα λατρέψουν το ολόφρεσοκο Nokia 7705 Twist. Oπως δηλώνει και το όνομά του ουσιαστικά αφορά ένα από τα πιο 'πειραγμένα' κινητά που έχουν κάνει την αποκάλυψή τους στην αγορά, καθώς το σχήμα του είναι σχεδόν τετράγωνο και το QWERTY πληκτρολόγιο διατηρείται άνετα από την κάτω δεξιά γωνία του κινητού. Το Twist φαίνεται ότι αντέχει και αποτελεί προσεγμένη κατασκευή για τους λάτρεις των SMS. Ενσωματώνει μάλιστα3.0 Megapixels κάμερα ενώ η οθόνη του είναι 2,4″.
Το κινητό θα κάνει την εμφάνιση του αρχικά στο online store της Verizon Wireless (www.verizonwireless.com) ενώ στα καταστήματα της εταιρίας θα φτάσει στις 21 Σεπτεμβρίου.
Motorola CLIQ με Android



Ωστόσο στο χορό των νέων λειτουργικών μπήκε και η Motorola, ανακοινώνοντας ένα από τα καλύτερα κινητά που έχει εμφανιστεί φέτος στην αγορά, το Motorola CLIQ. Πρόκειται για ένα τηλέφωνο με οθόνη αφής 3,1″, πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο και λειτουργικό Android με ποιοτική κατασκευή. Η Motorola έβαλε τα δυνατά της ώστε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, παρουσιάζοντας τη συσκευή με το λειτουργικό UI MOTOBLUR το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα τα γνωστά sites κοινωνικής δικτύωσης. Στο engadget.com παρουσιάστηκαν και οι πρώτες στυλάτεςφωτογραφίες του τηλεφώνου που μακάρι να δούμε και στην χώρα μας με ελκυστική πάντα τιμή καθώς η οθόνη του και το λειτουργικό του ειναι πολύ προσεγμένο αυτή την φορά.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment