Κινητά τηλέφωνα καρπού από LG και Samsung

Κινητά τηλέφωνα που φοριούνται στον καρπό σαν ρολόγια χειρός λανσάρουν σχεδόν ταυτόχρονα στην ευρωπαϊκή αγορά οι νοτιοκορεατικές εταιρείες LG και Samsung.
Την αρχή θα κάνει η Samsung Electronics με το Ultra Slim Watch Phone, το οποίο κάνει ντεμπούτο τον Ιούλιο στη Γαλλία και αργότερα σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Το κινητό-ρολόι θα κοστίζει γύρω στα 450 δολάρια, ανακοίνωσε την Τετάρτη η εταιρεία.
Μέχρι τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να έχει φτάσει στα καταστήματα και το αντίστοιχο Watch Phone της LG, για το οποίο όμως δεν έχουν ανακοινωθεί τιμές. Και τα δύο μοντέλα βασίζονται σε οθόνη αφής, η οποία έχει διαγώνιο1,76 ιντσών στη συσκευή της Samsung και 1,43 στη συσκευή της LG. Διαθέτουν επίσης λειτουργία αναγνώρισης φωνής, Bluetooth και δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής. Η Samsung υπερηφανεύεται όμως ότι το δικό της μοντέλο είναι λεπτότερο με πάχος μόλις 11,98 χιλιοστών, συγκριτικά με τα 13,9 χιλιοστά στο κινητό του ανταγωνιστή της. Ηρθε η εποχή της νέας τεχνολογίας και επιτέλους το κινητό είναι πλέον του χεριού σας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment