Κινητό με καταγραφή βίντεο στα 720p!

ΣΤΗΝ αγορά βρίσκεται επιτέλους το πρώτο 3G κινητό με κάμερα, το οποίο παρέχει την δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 720/30p. Πρόκειται για το Mobile Hi-Vision Cam Wooo της Hitachi. Χρησιμοποιώντας τον νεώτερο αποκωδικοποιητή βίντεο 3GPP2, το συγκεκριμένο κινητό έχει ουισαστικά άμεση δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 720p.
Φυσικά, το βίντεο είναι πολύ ικανοποιητικό και κοντά στο τέλος ίσως ότι όσο θα ήταν με μία μέτρια επαγγελματική HD βιντεοκάμερα, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα αποτελεί ένα τεράστιο βήμα. Η λειτουργία βίντεο είναι τέλεια για απλές λήψεις αντικειμένων σε αργή κίνηση και ανθρώπων, αλλά όταν γίνεται εγγραφή αντικειμένων σε πολύ γρήγορη κίνηση, το βίντεο έχει αδυναμείες και εμφανίζει κάποια σημάδια συμπίεσης, αλλά στην τελική μιλάμε για ένα κινητό τηλέφωνο και τίποτα παραπάνω....
Στα υπόλοιπα χαρακτηρισιτκά του, το νέο κινητό της Hitachi διαθέτει: κάμερα 5Mpix, 1Seg TV tuner, Lismo Video, ασύρματη μουσική, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής HD βίντεο διάρκειας μέχρι και 4 ώρες σε μία κάρτα μνήμης microSD των 8GB, σε λειτουργία HL. Ο χρήστης μπορεί να δει το βίντεο απευθείας στην τηλεόρασή του, με την προϋπόθεση ότι θα συνδέσει το κινητό στην τηλεόραση με ένα καλώδιο HDMI.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment