Αδιάβροχο ηλιακό τηλέφωνο από τη Sharp

Η Sharp και η AU KDDI συνεργάστηκαν για τα καλά αποκαλύπτοντας ένα νέο κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα έχει ως βασική πηγή ενέργεια τον ίδιο τον ήλιο και μας θύμισε την προσπάθεια της Samsung με το Eco blue.. Το ηλιακό κινητό θα έχει ενσωματωμένο έναν πλήρη ηλιακό συλλέκτη, οπότε επιβάλλεται για ηλιόλουστες χώρες όπως είναι η όμορφη Ελλάδα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, αλλά αν η Sharp προχωρήσει το σχέδιο αναμένεται να το δούμε στην Ευρώπη αλλά και σε περιοχές που επικρατεί ηλιοφάνεια όπως στη Μεσόγειο και αλλού.
Μάλιστα μια δεκάλεπτη φόρτιση από τον ήλιο ισοδυναμεί με ένα λεπτό ομιλίας ή δύο ώρες αναμονή. Απο ότι γνωρίζουμε στην συσκευασία θα περιλαμβάνετια και φορτιστής για ρευματοδότηση, δεδομένου ότι δεν μπορούμε ολημερίς να βρισκόμαστε κάτω απο τον ήλιο αλλά για την παραλία είναι πλέον απαραίτητο αξεσουάρ τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι.
Σημειωτέον, το νέο τηλέφωνο είναι αδιάβροχο, οπότε αποτελεί την καλύτερη παρέα σας στα ακόμα και στις διακοπές ιδίως σε ήρεμα νησιά. Γουστάρω την όλη φάση και επειδή έχω οικολογικές ανησυχίες θέλω να το δούμε σύντομα...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment