Το Wind Plus αποδείχτηκε πατάτα στις χρεώσεις...

ΑΔΙΚΕΣ χρεώσεις παρατηρήθηκαν απο χρήστες της υπηρεσίας Wind Plus. Μερικές συμβουλές παραθέτουμε παρακάτω αφού η εταιρεία παρά τις διαμαρτυρίες αποφάσισε να αλλάξει την πολιτική της προφανώς για να αποκομίσει κέρδη και να ξεζουμίσει τους καταναλωτές.
Σχετικά με την χρήση της υπηρεσίας να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις, αφού φίλος μου αναζητά ακόμα 33 ευρώ που έγιναν -8 σε λογαριασμό του ξαφνικά αλλά απο ότι φαίνεται δεν προέρχονται απο την υπηρεσία όλα αλλά μόνο ορισμένα πολύ ελάχιστα ευρώ. Ρωτώντας αρκετές φορές το τμήμα εξυπηρέτησης -που το πληρώνουμε κιόλας- τα 40ΜΒ δωρεάν ισχύουν μόνο για πλοήγηση σε οποιαδήποτε σελίδα είτε μεσα απο το μενου της υπηρεσίας είτε απο άλλο πλοηγό όπως τον Οπερα. Η πλοηγηση μόνο εντός του Μενού Υπηρεσιών είναι απεριόριστη. Και το βασικό ερώτημα τώρα. Αν πλοηγηθείς μέσω του λοηγού του κινητού- στη περίπτωσή μου ένα ΝΟΚΙΑ Ε51- τα κιλομπαίτ είναι περισσότερα απο ότι αν πλοηγηθώ μέσω Οπερα. Οποτε γλυτώνουμε. Γιατί? Διότι απλά ο Οπερα συνηθίζει να λειτουργεί ως proxy server συμπιέζοντας την εμφάνιση άρα και τον όγκο. Καλό είναι όσοι έχετε καρτοκινητό να ελέγχετε την κίνηση του λογαριασμού σας καθημερινά..
Με απλή πλοήγηση η σελίδα του phonegr φτάνει κοντά στο 1ΜΒ ενώ με τον Οπερα περιπου στα 120 με 140kb στην χειρότερη περίπτωση. Οπότε πατάτα η υπόθεση. Το αναφέρω διότι μάλλον την έχουν πατήσει αρκετοί... Το Ε51 έχει μετρητή δεδομενων ευτυχώς...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment