Οικολογικό κινητό με οθόνη αφής από τη Samsung

H Samsung εμπνευσμένη απο τις οικολογικές της τάσεις παρουσίασε το μοντέλο της "Blue Earth" (Μπλε Γη) - ένα όμορφο κινητό τηλέφωνο με οθόνη αφής που φορτίζεται μέσω ηλιακής ενέργειας. Η φωτογραφία αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα καθώς σε αναφορές τους οι εκπροσώποι της εταιρίας, υποστηρίζουν ότι ο σχεδιασμός του νέου κινητού της Samsung είναι παραπέμπει σε «ένα πλατύ, στρογγυλό και γυαλιστερό βότσαλο».
Η καινοτομία του έγκειται στο γεγονός ότι αποτελεί την πρώτη συσκευή νέας γενιάς που φορτίζεται από το πάνελ συλλογής ηλιακής ενέργειας στο πίσω μέρος της συσκευής, που φαίνεται ότι αρκεί για να έχετε το κινητό μαζί σας παντού και πάντα και μάλλον θα ξεχάσετε τις μπαταρίες. Επιτέλους!
Το οικολογικό κινητό του φρέσκου "Blue Earth"έχει και μια ακόμα έκπληξη για όλους μας αφού η συσκευή είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό που ονομάζεται PCM, προερχόμενο παρακαλών απο μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού. Στα χαρακτηριστικά της συσκευής διαθέτει λειτουργία "eco mode" για εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και η λειτουργία "eco walk" η οποία υπολογίζει το ποσοστό εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα που «γλιτώνει» ο χρήστης τον πλανήτη, απλά και μόνο μετρώντας τα βήματά του!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment