Κόντρες καρτοκινητών με marketing στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

ΠΟΛΕΜΟΣ τιμών και μάρκετινγκ για τις υπηρεσίων των δικτύων κινητής τηλεφωνίας ξέσπασε με αφορμή τις κλήσεις που διεξάγονται μέσω του δικτύου τους αλλά και τα..ψιλά γράμματα των συνδέσων την ώρα που τα παράπονα για χαμένα Ευρώ σε συσκευές συνεχίζοντα απο τους χρήστες με καταγγελίες τους.
Vodafone: Πιο αναλυτικά μια νέα προσφορά παρουσιάζει η Vodafone για όλα τα κινητά CU που μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους για όλο το 2009 με 1 ευρώ το χρόνο. Οι συνδρομητές Vodafone CU έχουν δωρεάν ομιλία, βιντεοκλήσεις, SMS και MMS προς όλα τα κινητά Vodafone CU αλλά και Mobile Internet, με 9 ευρώ για όλο το 2009. Ωστόσο η προσφορά μάλλον είναι άσκοπη λόγω του πολέμου τιμών μεταξύ F2G, Q, Frog άρα αχρείαστη!
Q : Σε νέα μείωση των βασικών χρεώσεων ομιλίας προς όλα τα ελληνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, καθώς και σε επιλεγμένους προορισμούς του εξωτερικού προχώρησε η Q card. Οι νέες χρεώσεις ισχύουν αυτόματα για τους συνδρομητές της Q card που θα στείλουν δωρεάν SMS στο 12260. Πάντως η αποστολή μηνύματος εκθιάζεται απο άλλο δίκτυο καθώς σε κάποιες περιπτώσεις απλά εν υφίσταται. Η Q είναι έκδηλο ότι κοντράρεται με το Frog.
Cosmote: Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μόνο με 1 ευρώ το χρόνο και μια ανανέωση 3 ευρώ/μήνα 1000 λεπτά ομιλίας & video κλήσεων αλλά και 1000 SMS προς What’s Up κάθε μήνα για όλο το 2009, προσφέρει αποκλειστικά η Cosmote στον κόσμο του What’s Up. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας, που ονομάζεται «Call Them All 2009», κοστίζει μόνο 1 ευρώ και καταβάλλεται μία μόνο φορά. Τέλος το Frog αποτελεί την μόνη πρόταση προς το παρόν με χαμηλές χρεώσεις και προς άλλα δίκτυα διευρύνοντας τον ανταγωνισμό στον χώρο που όσο περνά ο καιρός γίνεται ολοένα και ποιό έντονος.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment