Μετά το καλοκαίρι στο κοινό τα Windows Mobile7

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ αναμένονται λόγω updates στην τελική έκοση των Windows Mobile7, καθώς κρίθηκε αναγκαία η προσαρμογή του λειτουργικού στις τάσεις της εποχής. Το περιβάλλον θυμίζει περισσότερο κάτι μεταξύ Vista Windows7 με έφαση στην δικτυακή επικοινωνία αλλά και με ανανεωμένο Office που θυμίζει περισσότερο υπολογιστή παρά κινητή πλατφόρμα. Και όλα αυτά εξαιτίας χαμηλώς πωλήσεων και
Η Microsoft ωστ΄σο δεν θα κάνει σοβαρές αλλαγές στον «πυρήνα» του λειτουργικού της συστήματος πριν από την κυκλοφορία των Windows Mobile 7. Πάντως σε αρκετά σημεία θα ενισχυθεί το λειτουργικό όπως σε επιμέρους εφαρμογές, αλλά κυρίως στον ενσωματωμένο Web Browser. Ετσι προς το καλοκαίρι όταν κυκλοφορήσει η σχετική έκδοση οι χρήστες του Mobile Internet Explorer θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο Flash και εφαρμογές Ajax. Πάντως το παρωχημένο περιβάλλον εργασίας κάλυψαν εδώ και καιρό αρκετοί κατακσευαστές μεταξύ των οποίων η HTC και η Samsung, αξιοποιώντας πρωτοποριακά περιβάλλοντα εργασίας, ώστε ο έλεγχός τους να διεξάγεται αποκλειστικά με τα δάχτυλα!

Τέλος έχουν κυκλοφορήσει τα emulator ROM images της έκδοσης 6.1.4 για τους developers (οι προγραμματιστές την βάφτισαν WM 6.2) που περιλαμβάνει τον Internet Explorer Mobile 6 (σε περιορισμένη έκδοση) και κάποιες διορθώσεις στα προβλήματα με το POP3 email και τον SMTP server. Προς το παρόν δεν υπάρχουν συσκευές με αυτή την έκδοση.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment