Νέα κινητά απο την SE στην έκθεση CES 2009

ΑΝΟΙΞΕ τις πύλες της η μεγάλη έκθεση CES 2009 που διεξάγεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και καθημερινά σε συνεργασία με το engadget θα σας παρουσιάζουμε τις φρέσκιες κυκλοφορίες που αποτυπώνονται στην έκθεση. Τουλάχιστον θα είναι χάρμα οφθαλμων.
Αρχικά η γνωστή μας T Mobile παρουσίασε ένα κινητό βασισμένο στα Windows Mobile με καταπληκτική οθόνη αφής. Το κινητό θα ενσωματώνει όλα τα τεχνολογικά καλούδια για εν κινήσει χρήστες έχοντας άμεση επαφή με τα μηνύματά τους και το εταιρικό τους ταχυδρομείο αλλά θα διαθέτει πληθώρα ψυχαγωγικών χαρακτηριστικών για όσους τολμήσουν.
Παράλληλα η Sony Ericsson, κυκλοφορεί ένα διαφορετικό πολυμεσικό κινητό που θα συγκεντρώνει όλα και συμφέρει. Πρόκειται για το πολυμορφικό Cyber-shot C510 που θα διαθέτει triple-band GSM single band HSDPA έκδοση για την Ευρώπη, με ικανοποιητική κάμερα αλλά και πλούσιο συνοδευτικό λογισμικό που θα είναι παραπάνω απο επαρκές..



Εξάλλου η Sony Ericsson δεν επαναπαύεται παρουσιάζοντας ένα ακόμα φρέσκο Walkman με την εμπορική ονομασία W508. Το κινητό τύπου clamshell, θα χωράει άνετα στην τσέπη σας και φυσικά θα είναι quad-band GSM και single-band HSDPA. Μείνετα συντονισμένοι για οτιδήποτε νεώτερο...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment