O Obama δεν αποχωρίζεται το Blackberry του!

ΣΙΓΟΥΡΑ μετά την ορκομωσία του Ομπάμα θα αναρωτιέστε τι κινητό χρησιμοποιεί και φυσικά αν είναι αμερικάνικου στύλ! Λάτρεις των προιόντων τους είναι οι Αμερικανοί και έτσι ο κ. Πλανητάρχης θέλει να ακολουθήσει την παλιά συνταγή.
Οι μυστικές και άλλες υπηρεσίες τον πιέζουν να ακολουθήσει πρωτόκολλα ασφάλειας , ο νέος πρόεδρος επιθυμεί διακαώς να τον συντροφεύει το αστραφτερό του Blackberry όταν εξουσιάζει στον Λευκό Οίκο. Σε συνέντευξή του στο CNN ο Barack Obama ισχυρίστηκε ότι το smartphone συγκαταλέγεται στα απαραίτητα επικοινωνιακά του gadget, θέλοντας να διατηρεί επαφή με τον έξω κόσμο και να συνομιλεί με τους συμπατριώτες του όταν επιθυμεί.
«Ξέρω πολύ καλά ότι αυτό που θα γράψω σε ένα email στο Blackberry μπορεί να καταλήξει στο CNN ή σε οποιονδήποτε άλλο γι’αυτό θα σκέφτομαι καλά όταν πληκτρολογώ το «send» στο email. Ο νέος Πλανητάρχης φαίνεται ότι δεν θέλει να διατηρήσει το αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο που επιβάλλει την καταγραφή κάθε επικοινωνίας του προέδρου. Ωστόσο θα πρέπει άμεσα να πείσει τις μυστικές υπηρεσίες ότι το τηλέφωνο δεν αποτελεί κίνδυνο για τον Προεδρικό θώκο και το κυβερνητικό απόρρητο. Φυσικά γεννάται το ερώτημα γιατί τόσο πολύ οι μυστικές υπηρεσίες καταγράφουν τα πάντα και γνωρίζουν εκ των προτέρων τις κινήσεις του Προέδρου και φανταστείτε να γινόταν κάτι ανάλογο στην Ευρώπη. Αφήστε που οι υποκλοπές της Βόδαφον επηρέασαν ολόκληρη Κυβέρνηση...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment