Κυριαρχεί το SymbinanOS στα κινητά των Ελλήνων

ΤΗΝ προτίμησή τους στο λειτουργικό Symbain OS που φαίνεται ότι έχει κλέψει τις καρδιές των Ελλήνων χρηστών δείχνουν με την ψηφοφορία του phonegr οι φίλοι μας επιβεβαιώνοντας τις τάσεις της αγοράς αφού η Νοκια παραμένει πρώτη σε πωλήσεις.
Αναλυτικά το 44% των χρηστών φίλων στην ερώτηση για το 'Ποιο λειτουργικό σας αρέσει' δήλωσαν ότι προτιμούν το SymbianOS το οποίο βρίσεκται στην 5ή έκδοσή του αναμένοντας το πρώτο κινητό με οθόνη αφής, ενώ το 13% προτιμά ως λειτουργικό το Linux αποτελώντας το δυναμικό κοινό των νέων προιόντων αλλα και κινητών της Motorola. Μάλιστα ενθαρρυντικό δείγμα αποτελεί το γεγονός ότι το 10% στηρίζει το Google Android γεγονός που συνεπάγεται αυτόματα ένα αγοραστικό κοινό για τα νέα κινητά που ως τις γιορτές πιθανόν να εμφανιστούν στην χώρα μας.
Παράλληλα ένα 9% μοιράζεται με ελάχιστη διαφορά σε 2 επιλογές. Η πρώτη ότι οι χρήστες αυτής της κατηγορίας έχουν απλο κινητό και η δεύτερη ότι τους αρέσει το UIQ σε SE κινητά το οποιο όμως φαίνεται ότι η εταιρεία θα εγκαταλείψει. Το 6% των ερωτηθέντων απαντά ότι δεν τον ενδιαφέρει το λειτουργικό ενός κινητού, ενώ ένα 5% διατυπώνει την άποψη ότι του αρέσει κινητό βασιμένο στην γλώσσα Java που βρίσκεται πλέον παντού. Τα συμπεράσματα είναι εμφανή και ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα δούμε περισσότερες συσκευές..
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment