HTC Touch HDTM με πλούσια..προσόντα

H HTC Corporation, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας της καινοτομίας και σχεδιασμού, άποκάλυψε πρόσφατα, το HTC Touch HDTM, μια κινητή συσκευή ψυχαγωγίας επικεντρώνοντας στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι εμπειρία πολυμέσων σε εξέλιξη. Το κινητό φέρει μεγάλη 3.8 ιντσών ευρεία οθόνη VGA οθόνη (WVGA), με ένα τυποποιημένο βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και μια κάμερα 5 megapixel με αυτόματη, το HTC Touch HDTM είναι η τέλεια συσκευή πολυμέσων για τους φανατικούς.
Το HTC Touch HDTM συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με την κομψή σχεδίαση καθώς η μεγάλη οθόνη αφής 3.8 ιντσών WVGA προσφέρει μεγάλη άνεση στα χέρια των χρηστών και ζωντανα χρώματα, παρέχοντας έτσι μια ασυναγώνιστη εμπειρία όταν παρακολουθούμε ταινίες, την περιήγηση στο Internet ή ακόμη και σάρωση φωτογραφιών που λαμβάνονται μέσω των 5 megapixel με αυτόματη εστίαση κάμερας.
Η νέα κομψή συσκευή της HTC διαθέτει ακόμα όμορφο TouchFLO ™ 3D ενώ το τυπικό βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, επιτρέπει στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν ακουστικά υψηλών επιδόσεων, με τη συσκευή για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου. Φυσικά δεν απουσιάζουν όλα τα τεχνολογκά χαρακτηριστικά στο έξυπνο κινητό με πλήρη συνδεσιμότητα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment