HTC Fuze στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού

To νέο καμάρι με το περίεργο όνομα HTC Fuze θα κυκλοφορήσει στην Αμερική με άγνωστη προς το παρόν τιμή αξιοποιώντας το ταχύτατα αναπτυσσόμενο 3G δίκτυο της ΑΤ-Τ.
Το εκρηκτικό κινητό που φέρει την ονομασία Φυτίλι θα φοράει φυσικά Windows Mobile 6.1 Professional, καθώς θα αποτελέσει ένα ακόμη συμπαγές ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας με λείο μαύρο φινίρισμα και χαρακτηριστική πολύππλευρη προσωπικότητα σε κάθε γωνία του. Το HTC θα διαθέτει οθόνη 262K χρωμάτων 2.8 ιντσών (480 x 640) VGA οθόνη αφής για το Touch-ευαίσθητο στη πλοήγηση μενού ελέγχου, με τρισδιάστατα κινούμενα εικονίδια.
Παράλληλα εξασφαλίζει άμεση αποστολή e-mail, μηνυμάτων και άλλων δεδομένων, ενώ το κινητό διαμάντι της HTC έρχεται επίσης εξοπλισμένο με ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για την ΑΤ & Τ και διαφάνειες από την smartphone της πλευρά. Το τσιπάκι Wi-Fi ® (802.11 b / g) που ενσωματώνει θα επιτρέπει τη σύνδεση με το σπίτι ή πανεπιστημιακά δίκτυα πρόσβασης ή περισσότερα από 17.000 AT & T Wi-Fi Hot Spots εθνικό επίπεδο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment