Το Samsung i7110 συναντά το SynbianOS

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ με το έξοχο λειτουργικό Symbian OS δείχνουν οι Κορεάτες που εδώ και μέρες ετοιμάζονται για την επίσημη παρουσίαση του Samsung i7110 σε περίπου 2 εβδομάδες. Μέχρι όμως το Symbian Smartphone Show να ανακοινώσει τις χειμερινές προτάσεις της εταιρείας ώστε να σχολιάσουμε άνετα τα νέα μοντέλα, οι πληροφορίες που διαρρεύουν αφήνουν μια πρόγευση του τι θα συμβεί.
Σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις το αναμενόμενο κινητό θα φοράει μια ικανοποιητική κάμερα ανάλυσης 5 megapixel με αυτόματη εστίαση, θα διαθέτει Quad Band GPRS, EGDE και HSDPA, ραδιόφωνο FM, θα ενσωματώνει μια OLED οθόνη ανάλυσης 240×320 pixels. Παράληλλα παρέχεται υποστήριξη για GPS όπως συμβαίνει με μεσαίας κατηγορίας μοντέλα της αγοράς με πλήρη υποστήριξη της μνήμης microSD με χωρητικότητα που μπορει να φτάσει μέχρι τα 16GB. Η τιμή του i7110 παραμένει άγνωστη αλλά δεν θα πάρει πολύ μέχρι να μάθουμε λεπτομέρειες. Στην Ευρώπη παρουσιάζεται σύντομα και σύμφωνα με τα λεγομενα των ειδημόνων tech freaks το κινητό θα αποτελεί μια πρόταση ευρέως καταναλωτικού ενδιαφέροντος σε ικανοποιητική τιμή ώστε να το αποκτήσουν όλοι...
Πηγή: www.gsmarena.com/
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

Titanas είπε...

Θα το εκτιμούσα αν ανέφερες την πηγή του μισού copy&paste που έχεις κάνει από το www.pestaola.gr

OMAΔΑ UNWIRED είπε...

Φίλτατε δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά καθώς πολλές σελίδες μας αντιγράφουν. Είδα το κείμενό σου και δεν βλέπω κάποια ομοιότητα, εξάλλου η πηγή αναφέρετε όπως βλέπεις. Καλή συνέχεια..
Γιώργος-Κώστας